De Managed Services methode in 3 simpele stappen

Jouw IT uitbesteden in drie simpele stappen... zo doen we dat.

Ready

Onze professionals nemen jouw IT-omgeving onder de loep en bepalen de juiste strategie en de perfecte timing om het beheer over te nemen.

Onze professionals staan voor je klaar om, afhankelijk van de behoeftes van je organisatie, advies uit te brengen. Wij analyseren jouw IT-omgeving vanuit onze vakdeskundigheid en houden rekening met je doelstellingen, kansen en uitdagingen. We staan je ook bij voor een architectuurstudie, een technische audit of ander soort onderzoek. We zijn pragmatisch. Bij ons geen dikke rapporten. Je krijgt hulpmiddelen aangereikt waar je in de praktijk meteen profijt van hebt.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot implementatie, migratie, on-boarding en ondersteuning.

Onze professionals hebben een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van Project- & Programmamanagement. Ze onderscheiden zich door betrokkenheid, daadkracht, ervaring en leiderschap. Waterval en/of Agile kennen geen geheimen voor ze. Professionals die voortdurend in ontwikkeling zijn en meegaan met de snelheid waarmee vernieuwde competenties en kennis gevraagd worden. En vooral: die succesvol projecten voor je uitvoeren, zodat jij vooroploopt, net als je organisatie.

Stay Ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Met onze outsourcingdiensten en Managed Services stellen we je niet alleen in staat om je te concentreren op je core business, we denken ook met je mee. Customer Intimacy en Service Integratie in optima forma. We helpen je om je applicatielandschap te laten evolueren waardoor bedrijfsprocessen beter op elkaar afgestemd worden. Sterker nog, onze oplossingen helpen je direct voorop te lopen in je sector.

Daarnaast blijven we samen innoveren om onze dienstverlening effectief en efficiënt in te zetten. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld chatbots die er voor zorgen dat uw medewerkers beter en sneller geholpen worden en besteden aandacht aan het ontwikkelen van een Experience Level Agreement (XLA). We organiseren jaarlijks innovatiesessies met onze klanten en ontwikkelen we nieuwe diensten op het gebied van IT Risk Management.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.