De moderne werkplek

Met de werkplek van de toekomst kun je écht vooruit.

Met onze moderne werkplek oplossingen zorgen we ervoor dat medewerkers op een veilige manier effectief, efficiënt en productief kunnen werken, waar ze ook zijn. Maak het delen van kennis, intern & extern communiceren en slimmer samenwerken makkelijker met een moderne werkplek die op elk device beschikbaar en toegankelijk is.

Veilig, online samenwerken

Iedereen een ideale werkplek

Werk je vandaag thuis, vanaf kantoor of in de trein? De keuze is aan jou, je werkplek is overal beschikbaar. Optimale vrijheid dus. Op ieder device een optimale ervaring en met Single-Sign-On is inloggen een fluitje van een cent.

Samen sterker

Samenwerken, daar draait het om. Met Office 365 is de laatste versie van een document altijd beschikbaar, werk je op afstand samen met Teams en gebruik je Skype for Business om deel te nemen aan conference calls.

Een fris en geïntegreerd intranet

Met SharePoint bied je jouw organisatie een modern intranet, waar alle belangrijke zaken in een oogopslag zichtbaar zijn. En dankzij ons partnership met Valo is de implementatie ook nog eens snel geregeld.

Altijd veilig, altijd compliant

Multi-factor authenticatie zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je werkplek. Wij zien er op toe dat je alleen toegang krijgt tot de bestanden waar jij recht op hebt. Zo wordt er veilig samengewerkt.

Veilig, online samenwerken

Flexibel en modulair

Hoewel er overeenkomsten zijn, heeft iedere organisatie specifieke wensen. Er zijn verschillende bouwblokken en we geven graag advies over een optimale samenstelling. Maar jij bepaalt.

Bewezen succesvol

Een implementatie hoeft geen maanden te duren. We gebruiken een bewezen projectaanpak, om ervoor te zorgen dat je direct de vruchten plukt van je moderne werkplek. 

Eén aanspreekpunt voor al je vragen

Na de implementatie nemen we ook beheer uit handen. We zijn jouw single-point-of-contact en altijd dichtbij met bijvoorbeeld online chat, VIP- en local support.

Geslaagde verandering

Een nieuwe werkplek is pas een succes als iedereen er uit haalt wat er in zit. Ons adoptie-programma zorgt ervoor dat iedereen de nieuwe functionaliteiten omarmt. 

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

De digitale woningcorporatie voorop

“De samenwerkeing is super, heel prettig en open verlopen. Een perfecte partner wat ons betreft." 
Niels Golsteijn - Data- en Informatiemanager

Bekijk de case

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.