Maximale productiviteit

Zorg voor de hoogst mogelijke productiviteit met een werkplek van de toekomst. Met onze oplossingen werken jouw medewerkers veiliger, effectiever en efficiënter. Deel gemakkelijk kennis, werk slimmer samen en communiceer sneller: zowel intern als extern. Vanaf elk apparaat, waar dan ook.

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met maximale productiviteit? Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00.

Een veilige en ideale werkplek voor iedereen

Of je nu vanuit huis, kantoor of de trein werkt, jouw werkplek is altijd en overal beschikbaar. Log gemakkelijk in op elke device dankzij Single Sign-On (SSO). Met Multi-Factor Authenticatie (MFA) heb jij alleen toegang tot jouw werkplek en bestanden. Zo is samenwerken veilig.

Optimaal samenwerken van afstand

Om productief te zijn, is optimale samenwerking onmisbaar. Met Office 365 is de laatste versie van jouw document altijd beschikbaar, werk je samen in Teams en gebruik je Skype for Business voor conference calls. Op SharePoint zijn alle belangrijke onderdelen van de organisatie in één oogopslag te vinden.

Een werkplek op maat, afgestemd op jouw wensen

Iedere organisatie heeft specifieke wensen voor zijn werkplek. Valid kijkt samen met jou naar de behoeften van jouw organisatie. Aan de hand daarvan zetten we verschillende bouwblokken in. De implementatie is snel geregeld: pluk direct de vruchten met onze bewezen projectaanpak.

Eén aanspreekpunt voor vragen over productiviteit

Een nieuwe werkplek is een succes als iedereen er het maximale uithaalt. Daarom helpen we jouw medewerkers alle nieuwe mogelijkheden omarmen met een adoptie-programma. Naast de implementatie nemen we ook het beheer uit handen. Als Single Point of Contact zijn we dichtbij met online chat, VIP- en local support.

Whitepaper: Met de werkplek van de toekomst kun je écht vooruit

Vijf succesfactoren voor een moderne werkplek

Het is meer dan ooit belangrijk om altijd en overal te kunnen werken: of dat nu op de werkvloer, thuis, onderweg of in het park is. Met de geschikte werkplekoplossing geef je productiviteit een boost. 

Ontdek in dit whitepaper alles over het creëren van een moderne werkplek: een ideale en veilig werkplek voor iedereen. 
 

Download het whitepaper

0

Onze klanten

Neem contact met ons op!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.