Maximale productiviteit

Zorg voor de hoogst mogelijke productiviteit met een werkplek van de toekomst. Met onze oplossingen werken jouw medewerkers veiliger, effectiever en efficiënter. Deel gemakkelijk kennis, werk slimmer samen en communiceer sneller: zowel intern als extern. Vanaf elk apparaat, waar dan ook.

 

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met maximale productiviteit? Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00.

Een veilige en ideale werkplek voor iedereen

Of je nu vanuit huis, kantoor of de trein werkt, jouw werkplek is altijd en overal beschikbaar. Log gemakkelijk in op elke device dankzij Single Sign-On (SSO). Met Multi-Factor Authenticatie (MFA) heb jij alleen toegang tot jouw werkplek en bestanden. Zo is samenwerken veilig.

Optimaal samenwerken van afstand

Om productief te zijn, is optimale samenwerking onmisbaar. Met Office 365 is de laatste versie van jouw document altijd beschikbaar, werk je samen in Teams en gebruik je Skype for Business voor conference calls. Op SharePoint zijn alle belangrijke onderdelen van de organisatie in één oogopslag te vinden.

Een werkplek op maat, afgestemd op jouw wensen

Iedere organisatie heeft specifieke wensen voor zijn werkplek. Valid kijkt samen met jou naar de behoeften van jouw organisatie. Aan de hand daarvan zetten we verschillende bouwblokken in. De implementatie is snel geregeld: pluk direct de vruchten met onze bewezen projectaanpak.

Eén aanspreekpunt voor vragen over productiviteit

Een nieuwe werkplek is een succes als iedereen er het maximale uithaalt. Daarom helpen we jouw medewerkers alle nieuwe mogelijkheden omarmen met een adoptie-programma. Naast de implementatie nemen we ook het beheer uit handen. Als Single Point of Contact zijn we dichtbij met online chat, VIP- en local support.

Zet extra stappen met onze aanvullende services

 

Management Services

Voorkom dat leveranciers langs elkaar heen werken. Valid helpt overzicht te bewaren. Wij ondersteunen de volledige IT-keten als Service Integrator, of leiden de IT-dienstverlening in goede banen met een persoonlijke Service Delivery Manager.

Meer over onze Management Services

 

Technische Services

Versterk jouw organisatie met het innoveren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Valid optimaliseert applicaties en ontwikkelt nieuwe, innovatieve applicaties. Daarnaast ondersteunen we met adoptie, stand-by services en (SD-)WAN en LAN.

Meer over onze Technische Services

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.