Betrouwbare IT op maat

Jij wilt je focussen op de business en niet bezig zijn met randzaken. Bedrijfscontinuïteit staat voorop. Laat IT daarom zorgeloos over aan een ervaren partner. Valid maakt een oplossing op maat voor jouw organisatie. Een IT-oplossing waar je op kunt vertrouwen: dat blijkt wel uit de positieve feedback van onze klanten.

 

 

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met maximale productiviteit? Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00.

Compleet palet aan IT-diensten

Valid stelt een palet van onze diensten samen aan de hand van jouw behoeften en wensen. Maximale productiviteit met moderne werkplekken, een toekomstbestendige infrastructuur en optimale veiligheid. Valid neemt het beheer uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw kerntaken.

Altijd vooruit met je business

IT moet veilig en beschikbaar zijn, maar de organisatie ook verder helpen. Valid biedt een persoonlijke expert die jouw organisatie goed kent en meedenkt over innovatieve oplossingen. Specifiek gericht op jouw business. Blijf voortdurend vooroplopen.

Zet extra stappen met onze aanvullende services

 

Management Services

Voorkom dat leveranciers langs elkaar heen werken. Valid helpt overzicht te bewaren. Wij ondersteunen de volledige IT-keten als Service Integrator, of leiden de IT-dienstverlening in goede banen met een persoonlijke Service Delivery Manager.


Meer over onze Management Services

 

Technische Services

Versterk jouw organisatie met het innoveren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Valid optimaliseert applicaties en ontwikkelt nieuwe, innovatieve applicaties. Daarnaast ondersteunen we met adoptie, stand-by services en (SD-)WAN en LAN.


Meer over onze Technische Services

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.