VALID MANAGED SERVICES

Trust the future

De continuïteit van jouw business is onze prioriteit. Wij begrijpen dat je wil bouwen en vertrouwen op de expertise van een outsourcing partner. 

In een wereld waarin stilstaan achteruitgang betekent, kan je van ons verwachten dat wij continue verbeteringen doorvoeren zodat jouw business vooruit blijft gaan.  

Deze beloften maken we waar. Wij staan voor je klaar. Daar kan je op blijven vertrouwen. 

Valid Managed Services: vertrouw de toekomst!

Lees meer over de belofte van Valid

Maximale productiviteit

Jouw medewerkers moeten effectief en efficiënt werken, om productief te zijn voor jouw organisatie. Een moderne werkplek is de oplossing. Altijd en overal toegang tot bedrijfsapplicaties, op elke device. 

Lees meer

Toekomstbestendige infrastructuur

Om te blijven groeien en kosten in de hand te houden, heb je een flexibele en schaalbare infrastructuur nodig. Wij beheren jouw on-premise infrastructuur, onze eigen private cloud en de public cloud-infrastructuur. 

Lees meer

Betrouwbare IT op maat

Laat IT aan een ervaren partner over om je te focussen op je business. Wij maken een oplossing op maat voor jouw organisatie. Een compleet palet aan onze diensten, gebaseerd op jouw behoeften en wensen.

 Lees meer

Optimale veiligheid

Om de infrastructuur en bedrijfsprocessen te beschermen, moet de security van jouw organisatie up-to-date zijn. Stel bedrijfsinformatie veilig en op de juiste manier beschikbaar. Wij maken je wendbaar, veerkrachtig en beschermd tegen security-risico's. 

Lees meer

Cases

Managed Services klanten
shi
CSU
Alfa Accountants en Adviseurs
QPARK
omron
Woonpunt
sabic
Sitech1

Oplossingen

Valid beheert maatwerk omgevingen én ontwikkelt standaard oplossingen. Wil je de best of both worlds? Uiteraard kan dat!

Hieronder tref je meer informatie over onze Hybride cloud en Moderne werkplek-oplossing, fleXpace(r).

Onze Outsourcing methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Onze professionals nemen jouw IT onder de loep en bepalen de juiste strategie en de perfecte timing om het beheer over te nemen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot implementatie, migratie, on-boarding en ondersteuning.

Stay Ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Meer weten?

Laat het ons weten en we nemen de binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.