Modernize your legacy

Je wilt je klanten optimaal bedienen, de tevredenheid van je medewerkers zo hoog mogelijk houden en tegelijkertijd zoveel mogelijk waarde creëren. De markt is continu in beweging en jij wilt zo snel als mogelijk kunnen inspelen op die veranderingen om continu voorop te lopen. Je wilt innoveren en nieuwe diensten en inkomstenbronnen ontwikkelen. 

Doorlooptijd van changes die weken duren, eenvoudige codewijzigingen die afhankelijkheden hebben met vele andere wijzigingen en manuele testen die dagen tijd kosten zitten in de weg. Een wildgroei aan applicaties, legacy systemen en verouderde technieken verlagen niet allleen de handelingssnelheid van je bedrijf, ze brengen ook onnodige kosten met zich mee.

Laten we er geen doekjes om winden: het moderniseren van jouw applicatie-landschap vereist een integrale aanpak. Een aanpak die modulair en wendbaar in te passen valt in jouw organisatie. Geen one-size-fits-all en ook geen dure maatwerkoplossing, uiteraard met oog voor bestaande investeringen en security-eisen.

Met de “Modernize your legacy” aanpak van Valid zorgen we ervoor dat jij agile genoeg bent om de dynamiek van de business te volgen. We brengen jouw applicaties, op een agile manier, naar een moderne architectuur. Resultaat: Volledig in control en constant inzicht in de evolutie en de status van de applicaties.

Ontdek meer, download de gratis whitepaper:

Download de V-Paper: Modernize your Legacy

Ready

  • Met een Discovery workshop brengen we jouw applicatielandschap in kaart en maken we een overzicht van al jouw applicaties;
  • Per applicatie voeren we gezamenlijk een risico-analyse uit en bepalen we de prioriteit;
  • Op basis van deze inventarisatie tekenen we de moderne architectuur uit: de Project Start Architectuur.

 

Set

  • In overleg met jou pakken we vervolgens één applicatie op en gebruiken deze voor een Proof of Concept;
  • Via een Agile-aanpak leveren we in korte iteraties moderniseringen op zodat alles onder controle blijft, jij direct resultaat ziet maar ook direct feedback kunt geven voor snelle verwerking;
  • De juiste tooling wordt geïmplementeerd zodat processen, zoals test- en release- management, geautomatiseerd worden.

 

Stay Ahead

  • Valid ziet erop toe dat de applicaties leveren wat je nodig hebt;
  • De uitrol vindt via Continuous Delivery plaats. Uitbreidingen, wijzigingen en fixes in de applicatie worden ongemerkt doorgevoerd zodat de dagelijkse gang van zaken ongestoord doorgaat;
  • Met het moderne landschap ontwikkelen we samen nieuwe mogelijkheden zodat zowel IT als de business kan blijven innoveren.

Meer weten over onze visie op moderne applicaties en hoe ze jouw organisatie helpen vooroplopen? 

Download de gratis whitepaper

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.