Hackers werken rond de klok. Doet jouw cybersecurity dat ook?

De noodzaak van managed detection & response

De toenemende securitybedreigingen zijn voor alle organisaties een groot risico. Hackers kennen geen grenzen en ook geen werktijden. Hoe zorg je ervoor dat je gevoelige persoonsgegevens en cruciale IT-voorzieningen beschikbaar én veilig blijven? Hoe neem je beveiligingsmaatregelen die rond de klok, 24x7x365 jouw IT-omgeving in de gaten houden en ingrijpen bij incidenten?

Valid en Rapid7 organiseren een gratis “lunch en learn” kennissessie om antwoord te geven op deze vragen. Wij laten je zien hoe je binnen enkele dagen een volwaardige Managed Detection & Response dienst kan inzetten.  Ervaar de kracht van Rapid7 cloud-gebaseerde SIEM (InsightIDR) in combinatie met de Managed Services van Valid!

Tijdens deze sessie laten de sprekers je zien hoe jij security monitoring kan borgen binnen jouw organisatie. De aandachtsgebieden:
•    Wat doet een SIEM in de praktijk? En waarom heb je ook een SOC nodig?
•    Cybersecurity risico verzekering of SIEM? Of beide? Hoeveel mag cybersecurity kosten?
•    Hoe verloopt de implementatie van een SIEM/SOC? En daarna, hoe gaat het in zijn werk?
•    Hoe bepaal je of je het zelf doet of liever samenwerkt met een partner als Valid Managed Services? 
•    Wat zijn de praktijkervaringen  met een MDR dienstverlening? 

Meld je aan

Adres:

Flight Forum 565, Eindhoven

Wanneer:

12 oktober van 11:30 tot 13:30

Over de sprekers 

Tom Staal, CISM
Tom Staal is Chief Information Security Officer (CISO) van Valid en geeft hij leiding aan het Security-team van Valid Managed Services. Hij heeft jarenlang ervaring in security management in verschillende branches. Bij Valid adviseert hij klanten bij het analyseren van risico’s en implementeren van passende mitigerende maatregelen. 

Sergio Drieman
Sergio Drieman is Account Executive bij Rapid7. Hij adviseert en begeleid klanten vanuit op het gebied van vulnerability management, applicatiebeveiliging en security monitoring. Met zijn kennis en passie wil hij klanten enthousiasmeren bij de volwassenheid en effectiviteit van hun beveiligingsprogramma's.

 

Meld je aan

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.