Business Intelligence

De hoeveelheid data die relevant zijn voor organisaties neemt zienderogen toe. Daarbij gaat het niet alleen over data die in interne systemen opgeslagen zijn, maar ook om externe data. Het is een uitdaging om snel uit deze grote hoeveelheden data de juiste informatie te distilleren.

Met Business Intelligence-diensten helpt Valid u als klant om scherpe analyses te maken en te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. We combineren hiertoe data uit interne en externe bronnen en realiseren reportsforecasts en dashboards. Zo heeft u altijd alle relevante informatie bij de hand en kunt u tijdig de juiste beslissingen nemen.

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Markten zijn zeer dynamisch en productcycli worden steeds korter. U moet het hoofd bieden aan de wensen van klanten, de eisen vanuit wet- en regelgeving en toenemende concurrentie. Zeker als we dit afzetten tegen de voortdurende verwachtingen van winstgroei en de druk op de kosten. Daarnaast is de toenemende behoefte aan transparantie meer dan ooit een uitdaging. Het voortdurende vermogen van uw organisatie om zich aan te passen aan de dynamiek van uw omgeving, is een van de belangrijkste voorwaarden voor continuïteit en succes.

De benodigde informatie, in de juiste vorm, op de juiste plaats op het moment dat het er toe doet staat aan de basis van ons gedachtegoed over onze Business Intelligence-dienstverlening. Betrouwbare, relevante informatie bevordert een tijdige, gefundeerde besluitvorming op alle niveaus binnen uw organisatie.

Valid biedt u een methodiek om Business Intelligence succesvol te implementeren. Het Business Intelligence Development Framework van Valid verheldert welke stappen nodig zijn om een effectieve Business Intelligence-omgeving te ontwikkelen. Onze Business Intelligence-consultants en -specialisten beschikken over excellente kennis, passie voor het vak én de praktijkervaring die nodig is om u het juiste advies te geven. En vervolgens om flexibele Business Intelligence-oplossingen te implementeren. Zodat u tijdig de juiste beslissingen kunt nemen en voorop kunt blijven lopen.

Meer over het Business Intelligence Development Framework.

 

Relevante Diensten

Outsourcing & Cloud Services

Relevante Artikelen

Blog: Wat is Business Intelligence?
Lambda: Real-time data, real-time beslissingen

Ga terug naar

Analytics

Neem contact op met Jacques Born