Menu

UrenApp

Tijdregistratie gemakkelijk gemaakt

Vele organisaties worstelen ermee: het verantwoorden van de tijdsbesteding wordt door medewerkers als een last gezien. Het boeken van uren wordt vaak niet tijdig uitgevoerd en is veelal niet accuraat. Het is telkens weer een boel gedoe en het duurt te lang voordat uren compleet en correct zijn. Een goed inzicht in de gepresteerde uren is hierdoor pas laat mogelijk en daardoor is het sturen erop niet meer effectief. En veelal leidt dit tot late facturatie van de geleverde diensten. 

Uit onderzoek blijkt dat het boeken van uren in het ideale geval dagelijks of in elk geval enkele malen per week plaatsvindt. Dan is de accuraatheid het hoogst. Bijkomende voordelen:

  • Er is snel een goed inzicht in de gepresteerde uren voorhanden

  • Eventuele acties daaruit vloeiend kunnen op tijd uitgevoerd worden


Dit klinkt interessant, maar hoe krijg je dit in de praktijk voor elkaar? 

In eerste instantie voor intern gebruik heeft Valid een Urenapp ontwikkeld. Met deze App is het boeken van uren een peulenschil. Medewerkers kunnen alleen hun uren boeken op de projecten(activiteiten) waartoe ze geautoriseerd zijn. Verder bevat de App nog diverse andere checks op de invoer. Zo is de kans op fouten minimaal. 

Gebruikersgemak staat voorop

De grootste winst wordt behaald door het gebruikersgemak. Medewerkers kunnen snel en overal hun uren boeken. Het boeken van uren kost slechts enkele tientallen seconden. Er is dus geen enkele reden meer op dit niet dagelijks te doen. En mocht iemand het een keertje vergeten, dan zorgt een notificatie voor een vriendelijke reminder. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden ingepland verlof of de eventuele ziekte van een medewerker. In dat geval hoeven de uren niet nog eens extra geboekt te worden. 

Voor wie niet beschikt over een gangbare smartphone is een portaaloptie mogelijk. Hoe kan ook, uw medewerkers zien en laten zien dat uw organisatie “Stay Ahead” is.Relevante Artikelen

maatwerkapplicaties
Mobiele Apps: de top van de ijsberg


Ga terug naar

Applications


Neem contact op met
Frank Maes