Hybride Cloud

Om aan kop te blijven, moet je niet teveel gewicht meetillen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid is wat wij leveren met onze hybride cloud oplossingen. Daarbij gebruiken we on-premise infrastructuur, de Valid private cloud of public cloud infrastructuur. Hiermee realiseren we het fundament voor verdere groei en schaalbaarheid voor je organisatie.

Ultieme flexibiliteit in een veranderende wereld

Moderniseer en orchestreer alle infrastructuur

Moderniseer jouw IT-infrastructuur zodat je – nu of later – gebruik kunt maken van efficiëntere en kosten effectievere methodes voor het hosten, beheren en ontsluiten van je data en applicaties.

Ga naar de cloud, in jouw tempo

Wij maken een plan om stap voor stap jouw bestaande infrastructuur te moderniseren. Een plan volledig afgestemd op jouw ambities voor de toekomst.

Hybride, de cloud op jouw manier

De juiste mix van on-premise infrastructuur, private- en public cloud diensten draagt bij aan een perfect afgestemde, optimale omgeving voor de applicaties in jouw organisatie.

Migratie & optimalisatie

Gaat het om software-as-a-service of om bestaande applicaties, wij zorgen voor een migratie met minimale downtime en impact op de organisatie.

Ultieme flexibiliteit in een veranderende wereld

Verhoog kosteneffectiviteit

Minimaliseer grote investeringen en bewaar investeringen (CAPEX) voor je core business door over te stappen naar pay-as-you-go (OPEX), waardoor kosten eenvoudiger te managen zijn.

Verzekerd van continuïteit

Diensten zoals Backup & Restore en Disaster Recovery waarborgen bedrijfscontinuïteit. In geval van nood grijpen onze geavanceerde systemen en een team van experts in om jouw onderneming zo snel mogelijk weer online te brengen.

1 aanspreekpunt voor al je vragen

We beheren niet alleen de oplossing die door Valid ontworpen en gebouwd is, maar onderhouden ook het contact met derde partijen.

24/7 support en beheer

Wij ondersteunen je hele infrastructuur, uiteraard ook on premise. Met verschillende opties, zoals Disaster Recovery as a Service, is er altijd een servicemix die past bij jouw organisatie.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Onze diensten en oplossingen:

  • Outsourcing services
  • On-premise managed services
  • Valid private cloud managed services 
  • Azure public cloud managed services

Blended support: multi-disciplinair, onsite en remote, als elke minuut telt

“Valid is ons op een slimme manier tegemoet gekomen door hun Service Desk-aanpak te innoveren”, Irma Renders B.U. Manager ICT

Bekijk de case

Neem contact op met Patrick van Kessel

Vul het formulier in en we nemen de binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.