Hybride cloud

Om aan kop te blijven, moet je niet teveel gewicht meetillen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid is wat wij leveren met onze hybride cloud oplossingen. Daarbij gebruiken we on-premise infrastructuur, de Valid private cloud of public cloud infrastructuur. Hiermee realiseren we het fundament voor verdere groei en schaalbaarheid voor je organisatie.

Ultieme flexibiliteit in een veranderende wereld

Moderniseer en organiseer je infrastructuur

Moderniseer jouw IT-infrastructuur doordat wij jouw data en applicaties op efficiënter en kosten effectievere wijze hosten, beheren en ontsluiten.

Ga naar de cloud, in jouw tempo

Wij maken een plan om stap voor stap jouw bestaande infrastructuur te moderniseren. Een plan volledig afgestemd op jouw ambities voor de toekomst.

Hybride, de cloud op jouw manier

De juiste mix van on-premise infrastructuur, private- en public cloud diensten draagt bij aan een perfect afgestemde, optimale omgeving voor de applicaties in jouw organisatie.

Migratie & optimalisatie

Wij maken jouw bestaande applicaties cloud-ready en zorgen voor een migratie traject met minimale downtime en impact op de organisatie.

Ultieme flexibiliteit in een veranderende wereld

Verhoog kosteneffectiviteit

Minimaliseer grote investeringen en bewaar ze voor jouw core business door over te stappen naar pay-as-you-go waardoor kosten eenvoudiger te managen zijn.

Verzekerd van continuïteit

Diensten zoals Backup & Restore en Disaster Recovery waarborgen bedrijfscontinuïteit. In geval van nood grijpen wij in om jouw onderneming zo snel mogelijk weer online te brengen.

Het fundament voor groei en flexibiliteit

De cloud infrastructuur, private omgevingen en de connectiviteit en netwerkinfrastructuur in jouw organisatie worden het fundament voor jouw groei en flexibiliteit.

24/7 support en beheer

Wij ondersteunen je hele infrastructuur, uiteraard ook on premise. We zijn de Single Point of Contact tussen jouw organisatie en al je IT-partners. Zo sta je er niet alleen voor.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Blended support: multi-disciplinair, onsite en remote, als elke minuut telt

“Valid is ons op een slimme manier tegemoet gekomen door hun Service Desk-aanpak te innoveren”, Irma Renders B.U. Manager ICT

Bekijk de case

Vul het formulier in en we nemen de binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.