Valid Nieuws

27 jan. 2021

Sitech Services en Valid verlengen outsourcing-samenwerking

Sitech heeft haar Managed Services-overeenkomst met Valid Managed Services wederom verlengd, een blijk van waardering voor de kwaliteit en het aanpassingsvermogen van de dienstverlening van Valid. Een dienstverlening die het voor Sitech IT Solutions mede mogelijk maakt om haar rol als IT-partner van de Chemelot-site en de Brightlands Chemelot Campus naar tevredenheid te realiseren.

De samenwerking met Sitech dateert uit 2014. Destijds ondersteunde Valid Sitech bij het ontwerpen en implementeren van een nieuwe werkplekinfrastructuur. Parallel aan de realisatie van dit project richtte Valid haar Managed Services-organisatie in zodat medewerkers van Sitech na de ingebruikname van de nieuwe werkplek een beroep konden doen op de professionele supportdiensten van Valid.

Na de eerste verlenging in 2018, spreekt Sitech in januari 2021 dus opnieuw vertrouwen in de toekomst met Valid uit. Dit uit zich in een contractverlenging van drie jaar. Naast Managed Services voor de gehele infrastructuur, inclusief werkplekbeheer en servicedesk met inloopbalie voor eindgebruikers, is er een sterke focus op partnership. Een partnership waarin Sitech en Valid kritisch naar elkaar zijn en op kwartaalbasis daadwerkelijk meten en bespreken of de klantfocus en professionaliteit conform verwachting zijn. Zo wordt gezorgd dat de wederzijdse beleving omtrent de dienstverlening gelijke tred houdt met de SLA. De gezamenlijke ambitie: anticiperen op wat de toekomst brengt en op welke wijze de IT-dienstverlening en onderlinge samenwerking daarin moeten meebewegen.

Over Sitech
Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Door hen te ondersteunen met de unieke, brede dienstverlening van Sitech en de nieuwste technologieën, kunnen ze het maximale uit hun fabriek halen. Of het nu gaat om optimale veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur: Sitech Services zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen. Meer informatie vindt u op www.sitech.nl.

Over Valid
Onder het motto 'Stay Ahead' ondersteunt Valid organisaties met het optimaliseren en innoveren van hun business. De 250 professionals staan altijd voor klanten klaar, waar dan ook. De prioriteit van Valid Managed Services is de businesscontinuïteit van de klantorganisaties. Valid IT Consultancy versterkt organisaties met flexibele ondersteuning. Valid Digital Business levert oplossingen die klanten helpen data-gestuurd te worden. Meer informatie vindt u op www.valid.nl.

Copyright © 2021 Valid, All rights reserved.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.