Valid Nieuws

20 jul. 2021

Meer ondernemerschap en autoriteit

Nieuwe organisatiestructuur Valid

Valid heeft recentelijk haar organisatie onderhanden genomen. Door vier profit & loss verantwoordelijke units te creëren wordt het ondernemerschap dieper in de organisatie belegd. Binnen deze units is er tevens meer focus aangebracht en wordt er meer autoriteit opgebouwd op de gekozen speerpunten. Hierdoor kan Valid nog meer waarde toevoegen aan haar klanten en wordt haar positie als aantrekkelijk werkgever verder versterkt. Daarnaast is ook de business support vergaand gedecentraliseerd, waardoor beter ingespeeld kan worden op de specifieke behoeftes van de units. 

“De nieuwe organisatiestructuur biedt nog meer ruimte voor de creativiteit en de ondernemersgeest van onze mensen. We zijn en blijven één Valid, dat verandert niet. We brengen simpelweg meer focus aan en geven iedere unit de bewegingsvrijheid die nodig is om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. En tevens bieden we zo een uitdagende en prikkelende omgeving voor onze collega’s in de units.” Aldus Dis Valcq, oprichter en co-CEO van Valid.

De vier profit & loss verantwoordelijke units van waaruit Valid haar klanten bedient zijn:
-    Managed Services
-    Infra Pro’s
-    Change Makers 
-    Digital Business

De laatste drie units bestaan uit hechte teams van maximaal 50 professionals. Conform het cellen principe van de managementfilosofie van Eckart Wintzen splitsen deze units zich wanneer ze te groot worden en ontstaan er zo twee nieuwe cellen die weer kunnen groeien. Met deze toekomstvaste aansturing wordt voorgesorteerd op verdere groei van Valid. Ook binnen Managed Services wordt er met hechte teams gewerkt, waarbij klantteams samenwerken met een zogeheten generic services teams. Op deze manier wordt een hoge mate van betrokkenheid bij de klant gecombineerd met efficiency en quality assurance. 


 
Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.