Valid Nieuws

21 apr. 2020

Valid verlengt opnieuw de ISO9001 certificering

Valid heeft opnieuw de driejarige certificering voor ISO9001 succesvol verlengd. Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) heeft de audit uitgevoerd. Een audit op een manier zoals we het ondertussen allemaal gewend zijn! Alle interviews zijn uitgevoerd middels Microsoft Teams. Zo kon iedereen elkaar zien en spreken en was het mogelijk om documenten te delen tijdens de audit. 

ISO9001 helpt Valid om scherp te blijven op de kwaliteit van haar dienstverlening en deze continu te verbeteren. Stay Ahead is hierbij een belangrijk uitgangspunt. 

Er is gekeken naar de activiteiten van Valid Holding en haar drie BV’s: IT Consultancy, Managed Services en Digital Business. Valid is continue bezig om processen te optimaliseren en te kijken wat beter kan in onze dienstverlening. Zo laten wij onze klanten voorop lopen.  

We zijn dan ook trots op dit certificaat en alle collega’s van Valid die hieraan hun steentje hebben bijgedragen. Valid is al sinds 2011 gecertificeerd voor ISO9001 en wij kijken met vertrouwen naar de toekomst om dit te continueren. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.