Valid Nieuws

21 apr. 2020

Valid verlengt opnieuw de ISO9001 certificering

Valid heeft opnieuw de driejarige certificering voor ISO9001 succesvol verlengd. Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) heeft de audit uitgevoerd. Een audit op een manier zoals we het ondertussen allemaal gewend zijn! Alle interviews zijn uitgevoerd middels Microsoft Teams. Zo kon iedereen elkaar zien en spreken en was het mogelijk om documenten te delen tijdens de audit. 

ISO9001 helpt Valid om scherp te blijven op de kwaliteit van haar dienstverlening en deze continu te verbeteren. Stay Ahead is hierbij een belangrijk uitgangspunt. 

Er is gekeken naar de activiteiten van Valid Holding en haar drie BV’s: IT Consultancy, Managed Services en Digital Business. Valid is continue bezig om processen te optimaliseren en te kijken wat beter kan in onze dienstverlening. Zo laten wij onze klanten voorop lopen.  

We zijn dan ook trots op dit certificaat en alle collega’s van Valid die hieraan hun steentje hebben bijgedragen. Valid is al sinds 2011 gecertificeerd voor ISO9001 en wij kijken met vertrouwen naar de toekomst om dit te continueren. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.