Ketenverantwoordelijke partner voor de hele ICT

De digitale transformatie vereist veel van jouw organisatie. IT-specialisten dienen zich steeds meer te richten op strategische- en business vraagstukken. Jij hebt daarom behoefte aan een partner die je tactisch en operationeel werk uit handen neemt én in staat is om op strategisch niveau te schakelen.

Verzekerd van continuïteit

Valid speelt graag in op deze behoefte. Jij kan op ons vertrouwen als ketenverantwoordelijke partner voor je hele IT. Dit doen we zowel centraal vanuit onze kantoren als decentraal bij je op locatie, bijvoorbeeld met local support. Met haar Ready-Set-Stay Ahead methodiek helpt Valid van de oriëntatie-, advies, implementatie- tot beheer-fases en verder.

Mogelijkheden

Denk hierbij aan de volgende diensten en overlegstructuren:

End-User Management

- Eerstelijns skilled Servicedesk en support op locatie.
- Tweede- en derdelijns beheer.

Infrastructuur Management 

- Alle infrastructuur, waar dan ook.
- Single Point Of Contact voor alle leveranciers.

Service Delivery en Governance

- Empowered Service Delivery Manager met breed beslissingsmandaat voor alle operationele en tactische onderwerpen.
- Strategische meetings en innovatie sessies. De management teams van jouw organisatie en die van Valid overleggen met elkaar, en jouw experts ontmoeten Valid’s experts om nieuwe ontwikkelingen te bespreken.

24/7 support en beheer

De gehanteerde delivery processen zijn ingericht aan de hand van ITIL. Valid bewaakt op dagelijkse basis de voortgang van de processen, en neemt escalaties indien nodig voor haar rekening. Service Assurance stelt zeker dat onze afspraken worden nagekomen. Door het periodiek uitvoeren van interne en externe audits controleren wij de levering en gevolgde werkwijze. De resultaten van deze audits worden aan de directie van Valid gerapporteerd en omgezet in acties en de vervolgplanning (PDCA-cyclus).

Uiteraard levert Valid, naast Infrastructuur, haar overige oplossingen en diensten ook als Managed Service aan.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

CONTACT

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.