IaaS en PaaS

Ongeacht haar grootte en soort, elke organisatie verlangt hetzelfde van haar IT: flexibiliteit, innovatie, leverbetrouwbaarheid, en dit tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor al deze eisen biedt de Hybride Cloud oplossingen van Valid uitkomst. Met haar Ready-Set-Stay Ahead methodiek helpt Valid van de oriëntatie-, advies, implementatie- tot beheer-fases en verder.

Flexibiliteit - IT moet mee bewegen in geval van acquisitie, groei of andere business transformatie. De IaaS (Infrastructure as a Service) en PaaS (Platform as a Service) oplossingen van Valid ademen mee met jouw business. Technisch gezien is schaalbaarheid vanzelfsprekend. En je geniet ook mee van de voordelen van ons “as-a-service” prijsmodel. Integratie met legacy- of on-premise infrastructuur nodig? Geen probleem met de Valid hybride cloud.

Innovatie - Jouw organisatie wil snel inspelen op marktontwikkelingen. Korte lead-times voor nieuwe projecten en innovaties zijn vereist, business projecten mogen niet geremd worden door ICT. We richten de architectuur en governance in die rekening houden met jouw wensen wat betreft innovatie en aanpassingsvermogen.

Leverbetrouwbaarheid - Het behalen van business benefits van elk technologieproject staat of valt bij de kwaliteit van transitie-, migratie- en transformatiefases. Valid hanteert een gedegen projectaanpak en heeft hierin een uitstekend trackrecord. Een vast projectteam voert Cloud-projecten uit. Bovendien zijn onze projectmanagers bezield door een enorme drive en begrip voor jouw businessdoelen.

Kwaliteit - Zoek jij een veilige, betrouwbare en voorspelbare ICT-omgeving en -ondersteuning? Valid richt het in, van architectuur tot en met beheer. Bij de definitie van een dienst is aangegeven welke ITIL-processen van belang zijn. Deze processen zijn gekoppeld aan de standaard niveaus van dienstverlening en zijn opgenomen in de SLA. Onze PDCA-cyclus zorgt voor continue aanpassingen en verbeteringen.

Onderliggende technologie

Aan de grondslag van Valid’s IaaS en PaaS oplossingen liggen Microsoft’s Azure en Valid’s Private Cloud.

  • Azure is hèt Public Cloud platform van Microsoft.
    Het is een set van services die constant blijft groeien. Deze services worden geleverd door een wereldwijd netwerk van gestandaardiseerd en hoogwaardige datacenters.
  • De Valid Private Cloud is gebaseerd op de FlexPod technologie.
    FlexPod is een vooraf geteste datacenter-oplossing. FlexPod is gebouwd met Cisco Unified Computing System servers, Cisco Nexus switches en NetApp unified storage systemen. Met behulp van Secure Multi-Tenancy creëert Valid een geïsoleerde zone voor elke klant binnen het gedeelde infrastructuur. Deze biedt dezelfde controle als infrastructuur-silo’s, met veel flexibiliteit en efficiëntie. De virtuele silo’s bieden de flexibiliteit om resources snel te switchen en snel te schalen als de behoefte varieert.
  • Valid heeft haar Private Cloud platform ondergebracht in de hoogwaardige datacenters van haar partner Interconnect in Den Bosch en Eindhoven. Hiermee bieden wij meerdere redundantie-opties aan.

Door haar dienstverlening te baseren op deze hybride cloud formules kan Valid adequaat reageren op de veranderende behoeften van jouw business.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Contact

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.