Valorem - The Agile Movement

Welkom! Dit is de thuisbasis van The Agile Movement. Grote kans dat jouw interesse naar Agile en/of aanverwante methodologieën jou naar deze pagina heeft gebracht. Agile is vandaag de dag een veelgehoorde term in het bedrijfsleven, maar wat is Agile eigenlijk? Het betekent letterlijk beweeglijk, lenig. Het is een ontwikkelmethode waarin je snel kunt inspelen op veranderingen in eisen, wensen en prioriteiten.

Start er binnenkort een project en heb je advies nodig over de juiste projectaanpak? Agile of meer traditioneel? Wij helpen je verder.

 

Onze missie

De agile mindset toepassen en overdragen bij bedrijven in Zuid-Oost Nederland. Door onze klanten centraal te stellen, bieden wij toegevoegde waarde in het adopteren van Agile. We doen dit met veel expertise, passie & plezier.

Agile professionals

Op zoek naar goede professionals die van de hoed en de rand weten? Wij beschikken over de juiste expertise en ervaring om jou ‘hands-on’ te begeleiden op weg naar het vastgestelde doel. Zo beschikken wij over Agile coaches, Scrummasters, SAFe Agilisten, Release Train Engineers en Product Owners.

Trainingen en workshops

Wel eens van de term VUCA gehoord of de uitdrukking; It’s a VUCA world? VUCA staat voor: Volatile, Uncertain, Complex & Ambiguous.  Het symboliseert het bedrijfsleven van vandaag de dag. Wat vandaag nieuw is, kan morgen alweer achterhaald zijn. Onze trainingen en workshops, met focus op Agile, geven inzicht in en bieden handvatten voor hedendaagse vraagstukken. 

Methodieken

Er bestaat niet zoiets als hét Agile ontwikkelproces. Zie Agile als een paraplubegrip voor ieder raamwerk dat voldoet aan de waarden en onderliggende principes zoals ze zijn vastgelegd
in het Agile Manifesto. Er vele zijn methodieken zoals SCRUM, Kanban en SAFe. Ieder met een unieke way of working. Ontdek met welke methodieken wij werken.

Lees meer

Onze klanten

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.