Business- & Informatie Analyse

Vernieuwing en verandering zijn een constante factor. De ambitie om zaken beter, sneller en slimmer te doen is ons niet vreemd. Onze Business- & Informatie Analisten slaan de brug tussen de wens en de oplossing. Zij spreken de taal van de business en de IT, vertalen behoeften naar concrete oplossingsrichtingen en werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te adopteren en te integreren in de bedrijfsvoering.

Wie zijn wij

Team van ervaren professionals die voor je klaar staan om jouw team te versterken met onze expertise. Wij helpen je graag bij het uitwerken van vernieuwing of verandering om zo het doel te bereiken. Wij achterhalen behoeften, eisen en wensen, stellen de business case op en werken dit gestructureerd uit in bijvoorbeeld epics, user stories, requirements of use cases. 

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden Voorop, Scherp, Echt en Dichtbij zie je terug bij al onze professionals. 

  • Onze kernwaarden gaan uit van een mindset waarbij onze collega’s durven te vernieuwen.
  • Collega’s die doorpakken en impact maken; zorgdragen voor een afgerond & gedragen geheel vanaf idee tot en met implementatie.
  • Collega's die zich onderscheiden door innovatief en creatief te zijn.
  • Continue training & jarenlange ervaring; BPMN, Scrum\Agile, User Stories, Requirements Management kennen voor ons geen geheimen.
  • Ons team van Business- en Informatie Analisten vormt samen een ijzersterk Competence Center waar kennisdeling en voorop lopen centraal staat.

Business- en Informatie Analyse is een vak

Er zijn veel methoden en technieken zoals SCRUM, Kanban, SAFe, User Stories, Use Cases, Business Process Modelling, Requirements engineering, etc. Het is juist de kunst om telkens die aanpak te kiezen die het beste werkt voor de situatie, de klant en het team. Dat vereist kennis, maar vooral ervaring. Wij brengen u die ervaring en vinden de juiste balans tussen theorie en praktijk. Wij maken impact, u weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.
 

Vacatures

Jij bent de brug tussen business en IT. Je inventariseert de behoefte van de klant, stelt duidelijke requirements op en zorgt hierdoor voor een helder advies en oplossing. Je bent medeverantwoordelijk voor de realisatie van de gekozen oplossing. 

Check de vacature

Blog

Wat doet een Business- & Informatie Analist?

Collega Wendy legt het uit in haar blog: "Je kent het vast wel. Tijdens een verjaardagfeest wordt aan je gevraagd wat voor werk je doet. Wanneer je tester, software ontwikkelaar of projectmanager bent is dat vrij eenvoudig uit te leggen. Ben je, zoals ik, Business- & Informatie Analist dan wordt het lastiger."

Lees de blog

Onze klanten

Heb je een vraag over Change Makers?

Max en Koen helpen je graag!

Laat het weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Geen zin om te wachten?

Bel: 088 - 900 95 00 en vraag naar Max Severijns of Koen Lambooij!

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.