Senior Consultant

Wendy Groven-Hogenboom

Mijn naam is Wendy Groven, 42 jaar en een enthousiaste levensgenieter. Mijn leven draait om veel verschillende interesses en hobby's. Een van mijn grootste passies is sporten. Hardlopen, trailrunning, wandelen en personal training zijn mijn dagelijkse energieboosters. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om mijn fysieke grenzen te verleggen. Daarnaast hou ik van festivals en concerten bezoeken, op vakantie gaan en lekker eten en drinken. Maar bovenal, mijn gezin en mijn huisdieren zijn mijn grootste bron van geluk en liefde. Ze maken mijn leven compleet en ik beschouw ze ook als mijn dierbare 'hobby's'.

Mijn reis bij Valid begon met een vonk van enthousiasme, aangestoken door een vriend die destijds bij Valid werkte. Na een kennismakingsgesprek was het duidelijk dat ik op de juiste plek was beland. De klik was er direct. Valid voelde als een perfecte match voor mijn ambities en waarden. Sindsdien ben ik er trots op deel uit te maken van dit dynamische team, en ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan het succes en de groei van Valid.

Mijn reis als Senior Consultant bij Valid

Ik ben Senior Consultant met een breed scala aan rollen, die variëren afhankelijk van de opdracht en de klant waar ik mee samenwerk. Mijn professionele achtergrond omvat functies zoals Business- en Informatie Analist, Data Governance Analist en Business Process Analist. Wat mijn werk bijzonder maakt, is de mogelijkheid om boeiende en uitdagende opdrachten uit te voeren bij diverse bedrijven. Ik houd van de informele sfeer binnen Valid en de sociale evenementen die georganiseerd worden.

Bij Change Makers, is er niet alleen aandacht voor de professionele ontwikkeling, maar ook voor vitaliteit. Het is een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen en waar je actief kunt meedenken over de toekomst. Wat mij het meest aanspreekt, is de vrijheid en de kans om het verschil te maken.

Diversiteit, samenwerking en plezier: het hart van de Change Makers bij Valid

Het team van Change Makers is divers en inclusief, met zowel mannen als vrouwen. Naast de focus op werk, hecht het team veel waarde aan de sociale component. Er worden zowel door Valid als door de Change Makers zelf verschillende sociale evenementen georganiseerd, zoals borrels, uitjes en barbecues. De filosofie van "work hard, play hard" is kenmerkend voor de Change Makers, wat betekent dat ze serieus werken en even serieus plezier maken.

Ook werken bij Valid? Kies je carrière met karakter! Bekijk hier onze vacatures.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.