Business- & Informatie Analist

Wendy Groven

"Via een vriend van me ben ik in aanraking gekomen met Valid, hij werkt hier al een aantal jaren en is enorm enthousiast. Aangezien ik behoefte had aan een nieuwe uitdaging stond ik wel open voor een kennismakingsgesprek. De klik was er en het enthousiasme groeide en inmiddels werk ik sinds de zomer van 2015 bij Valid en het bevalt me uitstekend! 

Ik ben Business- & Informatie Analist. Dit is een zeer veelzijdige functie; rollen, werkzaamheden en verantwoordelijkheden verschillen per opdracht en per klant. Op dit moment ben ik als consultant ingezet bij een telecombedrijf waar ik als Senior Business Process Analist binnen twee projecten verantwoordelijk ben voor onder andere het opstellen van business impact analyses en het aansturen van drie processdesigners. Voordat ik aan deze opdracht begon, heb ik andere rollen en dus ook andere werkzaamheden uitgevoerd, bij hetzelfde telecombedrijf. Zo ben ik als Senior Business Analist ingezet binnen een tweetal business intelligence projecten waar ik onder andere verantwoordelijk was voor het identificeren en documenteren van requirements en het specificeren van de gewenste oplossingen en functionaliteiten. En daarvoor was ik binnen diverse projecten, als process designer, verantwoordelijk voor het redesign en implementeren van bedrijfsprocessen. Ook ben ik als Business- & Informatie Analist ingezet geweest bij een pensioenuitvoerder. Een totaal andere branche en een totaal andere opdracht, namelijk het beschrijven van de inregeling van pensioenfondsen in een nieuwe portal en het opstellen van functioneel ontwerpen en use cases. De dynamiek en afwisseling maakt het voor mij erg leuk en uitdagend!

Valid is een professioneel bedrijf met een informele sfeer, de opdrachten zijn interessant bij aansprekende bedrijven. En ook het sociale gedeelte spreekt me aan, de maandelijkse borrels –ik ga vaak naar die in Maastricht- en de activiteiten van de personeelsvereniging zijn top. Tevens vind ik het geweldig dat je mag meedenken over de verdere ontwikkeling van het bedrijf en je voldoende mogelijkheden krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ik krijg veel complimenten, niet alleen van mijn eigen manager, maar ook van andere collega’s, zoals het salesteam. Hierdoor voel ik hun waardering; iets wat me trots maakt. Ik vind dat ik mijn werk goed doe en vind het fijn dat ik de juiste keuze gemaakt heb om naar Valid te gaan. Dat terwijl veel mensen het een vreemde keuze van mij vonden om vanuit een vast dienstverband over te stappen naar een job in de consultancy. Ik hoop dat ik je met mijn verhaal heb geinspireerd." 
 

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.