Infrastructuur Specialist

Roel Beelen

"In mijn vorige banen werkte ik altijd op een IT-afdeling bij organisaties waar IT niet hun corebusiness was. Inmiddels heb ik zes jaar geleden de keuze gemaakt om over te stappen naar een IT-dienstverlener. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad!

Als Infrastructuur Specialist werk ik in ons klantenteam Wonen, wat onder de Managed Services unit valt. Ik ben vooral bezig met het oplossen van derde-lijns incidenten en het uitvoeren van non–standard-changes. Dit is zeer afwisselend werk. Zo ben ik het ene uur bezig met het uitvoeren van een wijzigingsverzoek en het volgende uur aan het puzzelen om een "prio 1-verstoring" op te lossen. Daarnaast werk ik ook aan diverse projecten, zoals bijvoorbeeld een Office365 migratie.

Dat vind ik ook eigenlijk het leukste aan mijn baan, de afwisseling en de vrijheid. Waar ik het ene moment bezig ben met het uitvoeren van een wijziging of een verbetervoorstel aan het schrijven ben, ben ik het andere moment een complex probleem aan het troubleshooten. De afwisselingen in mijn rol zijn heel leerzaam. Voor sommige collega's ben ik namelijk een vraagbaak en bezit ik de juiste knowhow om hen verder te helpen. Van andere collega's leer ik zelf weer heel veel over bepaalde producten of oplossingen die nieuw voor mij zijn. Zo blijf ik mezelf continu verbeteren, wat in de wereld van IT wel een must is. Bij Valid is er ook genoeg ruimte om je te ontplooien. Zelf heb ik mij de afgelopen jaren ontplooid tot Exchange Specialist. Vanuit alle teams komen collega's bij me langs om gebruik te maken van mijn kennis en dat geeft voldoening en trots!

Voor mij is werken bij Valid, werken met plezier. Ik heb fijne collega’s, uitdagend en afwisselend werk en ik kan mijn creativiteit kwijt. Maar ook buiten het werk om doen we veel gave dingen met de collega's. Van de maandelijkse vrijdagmiddagborrel, tot teamuitjes, of een kaartje op je verjaardag. Op de vrijdagmiddagborrel in Eindhoven ben ik trouwens elke maand wel te vinden en een jaarlijks wintersportuitje met ‘Valid in the Snow’ sla ik ook nooit over!"

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.