Comeback Kid & Senior Support Engineer

Noël van Lier

Nadat hij bijna vijf jaar bij Valid had gewerkt, vertrok Noël voor een andere baan. Dit pakte anders uit dan gehoopt, en hij miste Valid meer dan verwacht.
En nu, na een half jaar weg te zijn geweest is hij weer terug! In een andere rol, vol energie en oké, we vergeven hem z’n uitstapje ; ) 

Je werkte bijna 5 jaar bij ons, waarom wilde je weg? 
Ik zocht echt een nieuwe uitdaging, mijn werk was afwisselend maar ik deed het al wel vijf jaar. De reistijd was groot en ik wilde iets nieuws proberen. Al snel had ik een nieuwe uitdaging gevonden dichter bij huis. Dit betekende dat ik lekker op de fiets naar mijn werk kon. Dit was voor mij de grootste motivatie.    

Je nieuwe baan was uiteindelijk niet wat je had gehoopt, waarom wilde je weer terug naar Valid?    
Het grootste gemis voor mij was de collegialiteit. Bij Valid is er altijd wel iemand die je verder kan helpen wanneer jij er zelf even niet uit komt. Ik ben erachter gekomen dat dat lang niet overal van zelfsprekend is. De manier waarop Valid omgaat met haar personeel is super. Ik heb altijd het gevoel gehad dat er naar mij geluisterd wordt wanneer er iets niet lekker loopt of als ik ergens niet zelf uit kom. 

Wat is er nu anders aan de rol? 
Ik zit nu voor een andere klant, in een ander team waar ik te maken heb met nieuwe software en hardware. Nieuwe omgeving, andere collega’s, dat betekent voor mij een nieuwe uitdaging en iets waar ik me weer vol in kan vastbijten. Ik ben er echt ontzettend blij mee en gelukkig werd ik weer met open armen ontvangen, haha! 

Zou je nu ook dingen graag anders willen zien? 
Persoonlijk zou ik graag zien dat er iets meer gekeken zou worden naar een doorgroei perspectief. Soms had ik het idee dat er niet echt met mij mee gedacht werd over een volgende stap. Misschien zou ik dat zelf nu ook anders aanpakken en opener over zijn. 

Is het uiteindelijk nog goed geweest dat je een uitstap naar een andere werkgever hebt gemaakt? 
Ja, ik heb bij de andere werkgever enorm veel zelfstandigheid gekregen en mijn zelfredzaamheid is daar ook op de proef gesteld. Daardoor ben ik zekerder dan ooit over wat ik zoek in mijn werk. Mijn toekomstplannen is doorgroei naar een meer technische rol, maar wel binnen Valid. 

Zie je dit als nieuwe start? 
Absoluut, een nieuwe start, een nieuwe uitdaging! Ik ben momenteel onderdeel van een jong team en je merkt dat er hier veel met elkaar opgetrokken wordt. Voor mij betekende dat ik in een warm bad terechtkwam. Ik was direct welkom en de eerste dag gingen de eerste grappen al over tafel. Heerlijk!
 

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.