Teammanager

Nick Colaris

Op dit moment ben ik teammanager van een dedicated klantenteam. Een nieuwe uitdaging voor mij, nadat ik jarenlang teammanager van ons Shared Servicedesk ben geweest. Dit stuk heb ik geschreven vanuit mijn vorige rol. Binnenkort zal ik mijn verhaal aanpassen. 

"Vanuit de Shared Servicedesks van Valid bieden we 1e lijnsondersteuning aan tal van klanten. Dagelijks ben ik bezig met het managen van een groep enthousiaste IT-professionals die aan het begin van hun IT-carrière staan. Naast het managen van onze dienstverlening ben ik dus ook bezig met de persoonlijke ontwikkeling van mijn team. Deze combinatie biedt een mooie afwisseling qua werkzaamheden en zorgt voor een goede balans.

Een normale werkdag begint normaal gesproken met het controleren van onze SLA & KPI’s dashboards en met het verdelen van het werk van de dag over de medewerkers. Daarna richt ik me op de individuele medewerkers; hoe gaat het met ze, hoe staan ze ervoor en waar gaan ze naartoe. De diversiteit van collega’s en klanten zorgt voor zoveel invloeden dat mijn werk elke dag iets nieuws te bieden heeft. 

Ik ben trots op mijn medewerkers en ook op mijn eigen ontwikkeling binnen Valid. Zo ben ik begonnen bij Valid voor een afstudeeropdracht en naarmate Valid groeide, ben ik ook zelf doorgegroeid binnen de organisatie. Uiteraard moest ik hier zelf tijd en effort in investeren, maar deze kans heeft Valid mij zeker geboden! 

Op dit moment zie ik het als uitdaging om de huidige ontwikkelingen bij te houden, niet alleen in de techniek, maar ook bij onze klanten. Net als Valid zelf zijn onze klanten zich continu aan het ontwikkelen. Als dienstverlener moeten we zorgen dat we “Stay Ahead” blijven."

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.