Commercieel Medewerker Binnendienst

Maureen van Promeren

"Valid geeft je de kans om te groeien; daar ben ik het levende voorbeeld van! Ik werk hier sinds 2013 en ik ben begonnen als backoffice medewerker voor de sales organisatie. Vervolgens heb ik me ontwikkelt tot Teamlead van de backoffice en nu in een nieuwe rol als commercieel medewerker binnendienst. Dit is een hele mooie stap voor mezelf en deze rol geeft me veel voldoening en energie. Wat zijn mijn dagelijkse werkzaamheden? Ik ben onderdeel van het Salesteam en help de accountmanagers om optimale service te verlenen aan onze klanten. Ik vind het een uitdaging om alles goed te regelen, contact te hebben met veel verschillende partijen en er, samen met mijn collega's, voor te zorgen dat we onze klanten voorop stellen. We zijn een gedreven en enthousiast team en stellen alles in het werk om onze klanten, zowel collega’s als externen, op een professionele manier te helpen, elke dag opnieuw. 

Het salesteam zit verspreid over onze vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Amsterdam. Zelf werk ik veel vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven, maar ik vind het belangrijk om ook zichtbaar te zijn op onze andere vestigingen; ik rijd dus best wat kilometers over de A2 ;) 

Naast mijn dagelijkse werk ben ik ook actief in de personeelsvereniging; voor onze collega’s leuke uitjes bedenken en organiseren. Dit alles zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier werk. Valid is een bedrijf met mogelijkheden, heeft goede flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom; absoluut een goede werkgever!"

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.