Agile coördinator

Luka Delsing

Mijn naam is Luka Delsing, en ik ben 33 jaar oud. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn familie en vrienden. Daarnaast ben ik een sportliefhebber en houd ik van activiteiten zoals fitness en pilates.

Mijn pad naar Valid begon toen Koen contact met mij opnam via LinkedIn. Na een inleidend gesprek via LinkedIn, hebben we besloten om een officieel kennismakingsgesprek te plannen. Dit gesprek vond plaats in de aanwezigheid van Max en Koen, waar we de gelegenheid hadden om elkaar beter te leren kennen en de mogelijkheden bij Valid te bespreken. Mijn rol binnen Valid is die van Agilist, wat betekent dat ik fungeer als Agile coördinator bij Envalior. Als Agile coördinator ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van de projectwerkzaamheden die bij de squads moeten landen. Ook focus ik mij op het toepassen van agile principes om efficiëntie en effectiviteit te bevorderen. Naast mijn rol als Agile coördinator werk ik ook als project manager aan twee IT migratie projecten binnen Envalior. 

Een uitdagende reis met een geweldig team

Binnen mijn huidige functie heb ik het genoegen gehad om een bijzonder interessante opdracht te mogen oppakken. Deze uitdaging zorgt ervoor dat ik voortdurend kan blijven leren en groeien. Wat mijn werk nog meer verrijkend maakt, is het feit dat ik deel uitmaak van een geweldig team collega's. Iedereen binnen ons team staat voor elkaar klaar en deelt enthousiast kennis en ervaringen, wat de werkomgeving buitengewoon prettig maakt

Wat mijn huidige team bij Change Makers zo bijzonder maakt, is de diversiteit van rollen en de intrinsieke motivatie van mijn collega's. Iedereen binnen het team is niet alleen spontaan, maar ook ongelooflijk gedreven. Deze combinatie zorgt voor een hecht en dynamisch team dat met enthousiasme samenwerkt om doelen te bereiken.

Ook werken bij Valid? Kies je carrière met karakter! Bekijk hier onze vacatures.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.