Teammanager

Kelly Botty

Nooit een dag spijt gehad van mijn overstap naar Valid

Ik ben afgestudeerd aan de HTS, in commerciële elektrotechniek. Voor ik bij Valid begon, werkte ik bij Getronics als procesmanager. Een aantal collega’s maakte toen de overstap naar Valid. Zij vertelden enthousiaste verhalen en daarom heb ik in 2005 hun voorbeeld gevolgd. Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad; ik werk met ontzettend leuke mensen en heb aan veel interessante opdrachten gewerkt. Ik kan mijzelf bovendien continu blijven ontwikkelen.

In de zeventien jaar dat ik nu voor Valid werk, ben ik op consultancy-basis actief geweest voor diverse interessante klanten. Zo had ik opdrachten bij Medtronic, VodafoneZiggo en Fibrant. Bij DSM ben ik het langst ingezet, bijna twaalf jaar. Als projectmanager heb ik daar diverse uiteenlopende projecten begeleid. Met name de Merger & Acquisitie projecten, het integreren of loskoppelen van de IT infrastructuur bij de aan-/verkoop van bedrijfsonderdelen, vond ik zeer uitdagend.

Elke dag is anders

Al die tijd was ik onderdeel van het Valid Change Makers team. Per 1 september ben ik overgestapt naar Managed Services. Daar ben ik teamlead voor Sitech Services. Bij deze klant ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Servicedesk, On-site Support en Managed Operations voor derdelijns beheer. Elke dag is anders, dat maakt mijn werk zo aantrekkelijk. Zorgen dat gebruikers goed worden geholpen, mensen aansturen en samen met de klant bepalen wat beter kan. Het ene moment ben ik strategisch bezig, de andere keer blus ik brandjes. 

Door de jaren heen is er veel veranderd in de IT-wereld. Bij veel bedrijven zag ik daardoor de werkdruk toenemen. Ik heb daar zelf ook last van gehad en ben zelfs uit de roulatie geweest door een burn-out. Valid bleek ook toen een fijne werkgever, ik werd goed begeleid. Ik heb geen druk gevoeld om mijn werk snel te hervatten en kreeg hulp van een coach om te werken aan mijn herstel. Die menselijke betrokkenheid waardeer ik enorm in Valid.

Elkaar steunen en helpen

Ik zie Valid als een club waar mensen elkaar steunen en helpen. Ook al werk ik op locatie, ik voel me toch verbonden met Valid. Het bedrijf zorgt daarvoor door regelmatig vrijblijvend borrels en pizzasessies te houden. Je kunt dan sparren met collega’s: hoe kijken zij tegen bepaalde issues aan? Los daarvan zijn deze bijeenkomsten altijd erg gezellig.

In mijn vrije tijd klus ik graag, ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken. Na een dag vol meetings en e-mails beantwoorden, krijg ik daar weer nieuwe energie van. Op dit moment ben ik bezig met het bouwen van een overkapping en daarna verzint mijn vrouw vast wel weer een nieuw project, daar heeft ze immers een projectmanager (en doe-het-zelver) voor 😉.

Bij Valid is het gras groener

Valid is voor mij een ontzettend goede werkgever die me alle vrijheid en kansen geeft. We weten wat we aan elkaar hebben. Daarom heb ik het hier na al die jaren nog steeds naar mijn zin. In mijn ogen is het gras bij Valid nog altijd groener dan ergens anders.

Ook werken bij Valid? Kies je carrière met karakter! Bekijk hier onze vacatures.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.