Technical Consultant & Rock Band Recensent

Joost Wijdeven

Schrijft recensies over rock bands – en rockt Business intelligence oplossingen als geen ander.

Als BI Consultant houd ik mij met name bezig om de steeds groeiende berg aan data bij onze klanten te ontsluiten en hen te helpen deze data om te zetten in informatie die hen helpt betere beslissingen te nemen. We werken met het team aan gave projecten en zien klanten groeien met data. De grootste uitdaging is om een idee van een klant om te zetten in een werkende rapportage die waarde oplevert, hierbij komt alles bij elkaar: Techniek, business en vooral heel veel communicatie. Goed luisteren is essentieel om tot de beste resultaten te komen. 
Valid past bij mij als werkgever door de collega’s en de collegiale werksfeer die er heerst. We werken met mooie grote klanten en zijn intern in staat de lijntjes kort te houden. Je kent de meeste van je collega’s en weet wat hen bezighoudt en kan ze uitdagen voor een goed potje tafelvoetbal. 

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.