Interim- en Programma manager

Jeroen Roggeband

In 2008 heb ik de stap gemaakt om van een groot, internationaal bedrijf (in de consumer products industry) over te stappen naar Valid. Waar ik voorheen ERP implementaties uitvoerde in diverse landen over de wereld zocht ik een nieuwe uitdaging om, met de opgedane kennis en ervaring, regionaal projecten uit te voeren bij klanten. En nu, na 15 jaar heb ik het nog steeds naar mijn zin bij Valid. 

Een grote verscheidenheid aan opdrachten

Enerzijds door de interim-, programma en project management rollen die ik bij uiteenlopende klanten in diverse sectoren heb uitgevoerd. Anderzijds door de interne uitdagingen om mee te werken aan de verdere ontwikkelingen van change makers.

Waar ik eerder bezig was met standaard ERP applicaties uit te rollen, gebaseerd op gestandaardiseerde processen per markt, ben ik nu bezig met uitdagingen die gaan van bedrijfsintegraties en fusies tot aan nieuwe proposities op de markt brengen. En soms ook weer ERP implementaties, samen met de veranderingen in processen en organisatie. Maar ook interim opdrachten om teams en afdelingen van klanten verder te helpen zijn een onderdeel van mijn werkzaamheden.

Je kan iets betekenen, je krijgt de ruimte

Ondernemerschap uit zich door mee te werken aan de ontwikkelingen binnen Valid en change makers in het bijzonder. Niet enkel nieuwe methoden en technieken maar ook nieuwe proposities die trends volgen in de markt. 

Samen met enthousiaste collega’s werken aan je eigen toekomst. Op naar nog een aantal interessante jaren met uitdagende opdrachten.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.