Senior Projectmanager

Garry Chan

Mijn naam is Garry Chan, en ik ben 38 jaar oud. Als projectmanager bevind ik me in een wereld waar de tijd steeds sneller lijkt te gaan, en moderne technologie ons voortdurend bij de hand houdt. In al deze veranderingen koester ik echter nog steeds een ouderwetse liefde voor iets tijdloos: horloges.

Mijn mechanische kunstwerken en persoonlijke uitdrukking

Voor mij zijn horloges meer dan alleen maar tijdaanduidingen. Ze zijn mechanische kunstwerken, met precisie vervaardigd, en ze weerspiegelen mijn persoonlijkheid. Het dragen van een horloge is voor mij een manier om mezelf uit te drukken en te laten zien waar ik voor sta. Op sommige dagen kies ik voor een klassiek en simplistisch horloge. Dit geeft me een gevoel van zelfverzekerdheid en vertrouwen, vooral wanneer ik voor lastige beslissingen sta. Op andere dagen start ik mijn dag met een sportief horloge voorzien van een chronograaf. Dit geeft me een energiek gevoel en helpt me om de dag vol kracht en vitaliteit te beginnen.

Van VodafoneZiggo naar Valid: mijn succesvolle stap buiten de comfortzone

Ik heb lange tijd gewerkt als implementatie manager en projectmanager bij VodafoneZiggo, waar ik al jarenlang met projectmanagers van Valid heb samengewerkt. De samenwerking was altijd uitstekend geweest, maar op een gegeven moment begon ik me af te vragen hoe ver ik zou kunnen komen met mijn opgedane kennis en ervaring. Daarom heb ik na 10 jaar bij VodafoneZiggo de kans gegrepen om buiten mijn comfortzone te treden en elders te gaan werken. Valid bood mij die kans en tot op heden is dat de beste carrièrekeuze die ik heb gemaakt. 

Individuele groei en carrièrekeuzes bij Valid gewaardeerd

Binnen Valid waardeer ik de vrijheid om als individu te groeien en zelf keuzes te maken in mijn carrière. Ik word aangemoedigd om initiatieven te starten die bijdragen aan de groei van Valid, en ik heb deze kansen met enthousiasme omarmd. Voorbeeldprojecten hiervan zijn het opzetten van Young Valid, een gemeenschap voor jonge professionals, en het organiseren van zowel externe workshops als interne kennissessies. Er zijn tal van mogelijkheden binnen Valid voor wie de drive heeft om deze te benutten.
 
Het belangrijkste verschil dat ik heb ervaren bij Valid is dat je er niet wordt gezien als slechts een 'nummer', maar eerder als onderdeel van een grotere 'familie'. Collega's zijn zeer open en ondersteunen elkaar bij het oplossen van problemen voor klanten. Bovendien organiseert Valid regelmatig sessies, borrels, evenementen en uitstapjes, waardoor het nooit saai is. Het is een levendige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Ook werken bij Valid? Kies je carrière met karakter! Bekijk hier onze vacatures.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.