Security Officer

Dennis Kaltenbagh

"Leuk dat je m’n persoonlijke verhaal leest! Ik ben Dennis, Security Officer bij Valid en ik houd me dagelijks bezig met alle security-gerelateerde zaken voor onze Managed Services klanten. Mijn job is ontzettend breed, de ene dag zit ik diep in de techniek en de andere dag houd ik me bezig met beleidsmatige aspecten van security, of moet ik veel schakelen met klanten.
Dat maakt mijn job ook zo gaaf, die mix van verschillende werkzaamheden die mij geboden worden, maakt Valid een goede werkgever. De samenwerking tussen mij en mijn collega Tom Staal, CISO bij Valid, blijkt ook een gouden greep. We vullen elkaar echt perfect aan, omdat we beide sterker zijn in verschillende skills binnen security.

De ruimte die ik krijg voor mijn persoonlijke ontwikkeling, zorgen voor een warm gevoel binnen Valid. Je bent geen nummer en het persoonlijke contact met bijvoorbeeld directie en management maakt Valid uniek voor haar grootte. Het meest trots ben ik op de afgelopen externe ISO27001 en 27002 audit. Hier hebben mijn collega's Tom, Hans en ik veel werk ingestoken. Als je vervolgens aan het eind van de dag te horen krijgt van de auditor dat informatiebeveiliging ‘leeft’ binnen Valid is dat het mooiste compliment wat je kunt krijgen na al dat harde werk. De audit is dus ook prima verlopen voor ons. 

Mijn ambities zijn helder; Valid nog veiliger maken in de strijd tegen cybercriminaliteit,en andere dreigingen en het volwassenheidsniveau op security-vlak nog verder omhoog krijgen. Dat is ook mijn honger om constant naar die verbeterslag te blijven zoeken. Met de kansen en middelen die mij aangereikt worden hier bij Valid, gaat dat helemaal goed komen!"

Wil je nog meer collega's ontmoeten? Dat kan! 

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.