Innovatieve applicaties

Als je blijft ontwikkelen ben je altijd in bedrijf.

Iedere onderneming maakt gebruik van applicaties en wordt data-gedreven. Door bestaande applicaties te optimaliseren of nieuwe innovatieve applicaties te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat organisaties processen verder kunnen optimaliseren. Met onze applicaties wordt optimaal gebruik gemaakt van alle verzamelde data.

Optimaliseer en innoveer je bedrijfsprocessen

Moderniseer bestaande applicaties

Verbeter applicaties en zorg dat je bedrijfsprocessen up-to-date blijven. Ons team van developers gebruikt moderne methodieken om jouw applicatie te optimaliseren.

Nieuwe data-driven, mobiele applicaties

Laat nieuwe data-gedreven en mobiele applicaties ontwikkelen om nieuwe markten en diensten te ontwikkelen, medewerkers betere tools te geven en klanten aan je te verbinden.

Digitale innovatie

We geven vorm aan de digitale transformatie van jouw organisatie, diensten en producten zodat je voorop kan blijven lopen in waar je het beste in bent.

Haal meer uit je bestaande IT

Wij kijken samen met jou hoe we het maximale kunnen halen uit jouw bestaande IT-omgeving. Zo maak je optimaal gebruik van wat je al hebt en bereid je je voor op de toekomst.

Optimaliseer en innoveer je bedrijfsprocessen

Waar dan ook

Ons team van dedicated developers, programma- en projectmanagers, quality managers en data scientists staat voor je klaar om jouw applicatie-behoeftes te vervullen, vanuit ons kantoor of bij jou op locatie.

En wij beheren jouw applicatie van top tot teen

Met zowel on-site beheer als vele mogelijkheden op het gebied van (hybride) cloud infrastructuur, hebben wij alles in huis om jouw applicaties op de juiste manier te beheren en managen.

24/7 support en beheer

Ons team van specialisten staat paraat om de continuïteit en de stabiliteit van je applicaties te waarborgen. Met verschillende opties zoals VIP-support, is er altijd een service level dat past bij jouw organisatie.

Altijd Agile

Scrum en DevOps zijn de kern van onze aanpak. Zo zorg je ervoor dat je snel waarde ziet ontstaan doordat je met het development team nauw en iteratief samenwerkt.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Onze diensten en oplossingen:

  • Valid Development Factory
  • Agile your Legacy
  • Blockchain applicaties
  • Productivity app componenten, zoals een UrenApp en push for WiFi-app

Vesteda - de optimale gebruikerservaring

"De agile-aanpak heeft niet alleen geleid tot snellere oplevering, maar ook een beter eindresultaat."
Jan van der Wegen - Regiomanager.

Bekijk de case

Neem contact op met Frank Maes

Vul het formulier in en we nemen de binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.