Data-gedreven business

Blijf continu vooruitkijken, om aan kop te blijven.

Van data naar analyses en inzichten door middel van onze krachtige BI & Analytics oplossingen. Van strategievorming, bouwen van een dataplaform, self-service dashboards en voorspellende modellen. Haal meer waarde uit jouw data om zo jouw organisatie, je producten en diensten te verbeteren.

Intelligente dataverwerking die leidt tot intelligente inzichten

Een data-strategie die de bedrijfsstrategie effectief ondersteunt

Via een reeks workshops en presentaties zorg je ervoor dat jouw BI & Analytics strategie perfect aansluit met de bedrijfsstrategie. De sessies vormen een ankerpunt waarop de informatie-strategie verder kan worden vorm gegeven.

Van strategische alignment naar stevige basis

Een dataplatform is van nature aan verandering onderhevig. Het is noodzakelijk om een stevige basis te leggen voor een stabiel datawarehouse. De uitkomst: jouw architectuur is robuust, flexibel en toekomstbestendig en daarmee ook klaar voor real-time en ongestructureerde data.

Ontwikkeld voor performance

Haal het maximale uit jouw data door gebruik te maken van een schaalbare, high-performance, hybride infrastructuur voor jouw missie-kritische toepassingen, data opslag en verwerking.

Real-time inzicht met dashboards

Ontwikkel overzichtelijke dashboards die op elk moment van de dag laten zien wat de staat is van bedrijfsprocessen en toon deze op elk device dankzij Power BI.

Intelligente dataverwerking die leidt tot intelligente inzichten

Data scientists staan voor je klaar

Onze data scientists kijken samen met jou naar beschikbare datapunten - gestructureerd of ongestructureerd - en ontwikkelen op jouw organisatie afgestemde modellen voor maximale impact.

Kant-en-klaar, maatwerk of daartussen

Benut de voordelen van Valid’s bouwstenen en methodieken. Maak gebruik van onze standaard proposities. Matcht dat nog niet helemaal, onze architecten, consultants en specialisten komen wel tot een passende oplossing.

Altijd Agile

Het BI-Development Framework van Valid is gebaseerd op methodieken als Scrum en DevOps. Je ziet snel waarde ontstaan doordat je met onze BI-consultants nauw en iteratief samenwerkt.

Support en beheer

De oplossingen die we bouwen beheren wij ook graag, van de infrastructuur tot de dashboards. Totale ontzorging van jouw organisatie en continue verbetering, hier gaan we voor met onze dedicated DevOps teams.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Onze diensten en oplossingen:

  • Data-gedreven workshops
  • Moderne Dataplatform Referentie-architectuur
  • Privacy Detection Crawler
  • Workforce Analytics
  • Haal meer waarde uit IoT

Freo - Hogere online conversie met Artificial Intelligence

“Wij zijn bezig met een innovatie die nieuw is in de financiële wereld. Er zijn maar weinig partijen op de markt die deze expertise hebben.” Sander Janssen, Head of Digital

Bekijk de case

Neem contact op met Frank Maes

Vul het formulier in en we nemen de binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.