Data-gedreven business

Blijf continu vooruitkijken, om aan kop te blijven.

Van data naar analyses en inzichten door middel van onze krachtige BI & Analytics oplossingen. Van strategievorming en het bouwen van een dataplatform naar self-service dashboards en voorspellende modellen. Haal meer waarde uit jouw data om zo jouw organisatie, je producten en diensten te verbeteren.

In 8 dagen een Datawarehouse in de Cloud. Ontdek het Datawarehouse Fast Edition >>

Start deze maand met het Datawarehouse Fast Edition en profiteer van de korting! 

Intelligente dataverwerking die leidt tot intelligente inzichten

Een data-strategie klaar voor groei

Samen zorgen wij ervoor dat jouw architectuur, data- en bedrijfsstrategie perfect op elkaar aansluiten. Met deze ankerpunten geven we verder vorm aan jouw informatie-strategie.

Real-time inzichten in processen

Ontwikkel overzichtelijke dashboards die op elk moment van de dag laten zien wat de staat is van bedrijfsprocessen en toon deze op elk device dankzij Power BI.

Verbeter inzicht in talent

Monitor de prestaties van je medewerkers en ontdek succesfactoren. Met concrete overzichten wordt aantrekken, boeien en binden van talent een stuk eenvoudiger.

Bereid je business voor op de toekomst

Gebruik data van bijvoorbeeld klantgedrag om voorspellingen te maken. Verbeter inkoop en verkoop van jouw diensten en producten.

Intelligente dataverwerking die leidt tot intelligente inzichten

Data scientists staan voor je klaar

Onze data scientists kijken samen met jou naar beschikbare data en ontwikkelen op jouw organisatie afgestemde modellen voor maximale impact.

Ontwikkeld voor performance

Een modern dataplatform vereist een schaalbare, hybride infrastructuur voor jouw kritische toepassingen, data opslag en verwerking.

Altijd Agile

Ons BI-Development Framework is gebaseerd op Scrum en DevOps. Je ziet resultaten snel ontstaan doordat je met onze BI-consultants nauw en iteratief samenwerkt.

Support en beheer

De oplossingen die we bouwen beheren wij ook graag, van infrastructuur tot dashboards. Totale ontzorging van jouw organisatie en continue verbetering, hier gaan wij voor.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Freo - Hogere online conversie met Artificial Intelligence

“Wij zijn bezig met een innovatie die nieuw is in de financiële wereld. Er zijn maar weinig partijen op de markt die deze expertise hebben.” Sander Janssen, Head of Digital

Bekijk de case

Neem contact op met Frank Maes

Vul het formulier in en we nemen de binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.