Onze klanten

Valid is een customer intimacy bedrijf pur sang. De ambities en uitdagingen van jouw organisatie staan bij ons centraal. Het gaat ons om de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. 
We zijn in vele markten thuis. Dit leidt vaak tot waardevolle kruisbestuivingen. In een aantal sectoren steken we er met kop en schouders boven uit. Hier vind je onze mooie samenwerkingen met klanten.

Onze focussectoren

Financiële dienstverlening

De wereld van financiële dienstverleners transformeert razendsnel. Innovatief én compliant zijn is de grote uitdaging. Met haar diensten en aanpak speelt Valid hierop in. 
Solide én flexibele IT? We regelen het onder meer met ons "fleXpace® for Finance" werkplekconcept, onze Outsourcing diensten en ons cloud-gebaseerd datawarehouse concept.
 

Industrie

Sterk in beweging onder andere door de invloed van globalisering, grondstofprijzen en technologische ontwikkelingen. Bedrijven raken in de ban van Industrie 4.0, maar gebruiken nog de nodige legacy systemen. Valid helpt je omgaan met de uitdagingen hiervan: een stabiele IT voor je core business én experimenteren met innovaties. 

Zakelijke dienstverlening

Alle sectoren zijn geconfronteerd met vergelijkbare uitdagingen: ‘war on talent’, ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen, etc. De inzet van nieuwe technologie is daarbij cruciaal. Data-gedreven aan de slag om talenten binnen te houden? Kijk naar onze "Workforce Analytics" oplossing. Werknemers een moderne werkplek bieden, die inspeelt op hun behoeftes? Vanzelfsprekend: fleXpace®.

Onroerend goed

Ruimte maken om te focussen op je core business en efficiënt samenwerken met ketenpartners om huurders nog beter van dienst te zijn. Dit zien we als belangrijke kansen voor deze sector. Valid helpt met haar oplossingen en diensten deze kansen te benutten. Denk hierbij aan onze Cloud- & Outsourcing diensten en aan onze innovatieve applicaties.
 

De effecten van werken met Valid

Een greep uit onze toonaangevende klanten

Klaar om de eerste stap te zetten?

Laat het ons weten en we nemen binnen een werkdag contact met je op.
Geen zin om te wachten? Bel ons op: 088 - 900 95 00.

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.