Valid Nieuws

20 mei 2021

Gratis en Interactieve Webinar: Security Management & Tooling, Hoe Voorkom je Wildgroei?

Cybersecurity is een hot topic voor de pers. Jij doet er alles aan om te voorkomen dat de naam van jouw organisatie verschijnt in het nieuws.  Als professionele IT’er heb je reeds allerlei processen ingericht en gereedschap aangeschaft om jouw infrastructuur optimaal te beschermen. En toch twijfelt men eraan of je voldoende hebt gedaan. 

De kans is groot dat de directie van jouw organisatie je regelmatig uitdaagt. Deze vragen herken je vast: 

“Hebben we écht alles onder controle?”  

“Een kennis van mij heeft <naam van leverancier of product> aangeschaft. Doen we hier iets mee?” 

“Wat als we gehackt worden?” 

Tijdens een interactieve sessie vertelt Tom Staal, de Corporate Information Security Officer van Valid, hoe je wildgroei aan security-tools voorkomt. Tom legt uit hoe een risico-gerichte aanpak in combinatie met een roadmap je kan helpen: bied overzicht aan en maak afwegingen duidelijk om in ieder geval het gesprek met jouw stakeholders gestructureerd  te voeren. 

Wanneer? 10 juni, van 11:00 tot 12:00 uur. 

Waar? Jouw werkplek. En Microsoft Teams. 

 

We ontmoeten je graag digitaal op 10 juni!  

Meld je nu aan

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.