Valid Nieuws

20 mei 2021

Gratis en Interactieve Webinar: Security Management & Tooling, Hoe Voorkom je Wildgroei?

Cybersecurity is een hot topic voor de pers. Jij doet er alles aan om te voorkomen dat de naam van jouw organisatie verschijnt in het nieuws.  Als professionele IT’er heb je reeds allerlei processen ingericht en gereedschap aangeschaft om jouw infrastructuur optimaal te beschermen. En toch twijfelt men eraan of je voldoende hebt gedaan. 

De kans is groot dat de directie van jouw organisatie je regelmatig uitdaagt. Deze vragen herken je vast: 

“Hebben we écht alles onder controle?”  

“Een kennis van mij heeft <naam van leverancier of product> aangeschaft. Doen we hier iets mee?” 

“Wat als we gehackt worden?” 

Tijdens een interactieve sessie vertelt Tom Staal, de Corporate Information Security Officer van Valid, hoe je wildgroei aan security-tools voorkomt. Tom legt uit hoe een risico-gerichte aanpak in combinatie met een roadmap je kan helpen: bied overzicht aan en maak afwegingen duidelijk om in ieder geval het gesprek met jouw stakeholders gestructureerd  te voeren. 

Wanneer? 10 juni, van 11:00 tot 12:00 uur. 

Waar? Jouw werkplek. En Microsoft Teams. 

 

We ontmoeten je graag digitaal op 10 juni!  

Meld je nu aan

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.