Valid Nieuws

05 jun. 2019

Webinar: Power Up! With the Power Platform

De komst van het Microsoft Power Platform biedt vanuit een Business Intelligence invalshoek legio kansen voor organisaties. Daarom hebben we een laagdrempelige sessie ontwikkeld om inzicht te geven in de kracht van het Power Platform. 

In deze sessie starten we een fictief bedrijf, welke het Power Platform volledig heeft omarmd. Op basis van een voor iedereen herkenbaar verkoopproces verkennen we het Power Platform en tonen we waar het Power Platform allemaal toe in staat is. 

Dit hele avontuur wordt in een interactieve webinar gepresenteerd door een van onze Microsoft Data Consultants; Jordi Frijters

Direct aanmelden

Over de spreker

Jordi Frijters is Microsoft Data Consultant & BI Consultant bij Valid. Als expert op het gebied van BI & Analytics helpt hij organisaties met het ontwikkelen en implementeren van Business Intelligence oplossingen.

Datum en tijd

25 juni: 11:00 uur - 12:00 uur

Meld je aan

Deelname aan deze sessie is gratis.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.