Valid Nieuws

05 jun. 2019

Webinar: Power Up! With the Power Platform

De komst van het Microsoft Power Platform biedt vanuit een Business Intelligence invalshoek legio kansen voor organisaties. Daarom hebben we een laagdrempelige sessie ontwikkeld om inzicht te geven in de kracht van het Power Platform. 

In deze sessie starten we een fictief bedrijf, welke het Power Platform volledig heeft omarmd. Op basis van een voor iedereen herkenbaar verkoopproces verkennen we het Power Platform en tonen we waar het Power Platform allemaal toe in staat is. 

Dit hele avontuur wordt in een interactieve webinar gepresenteerd door een van onze Microsoft Data Consultants; Jordi Frijters

Direct aanmelden

Over de spreker

Jordi Frijters is Microsoft Data Consultant & BI Consultant bij Valid. Als expert op het gebied van BI & Analytics helpt hij organisaties met het ontwikkelen en implementeren van Business Intelligence oplossingen.

Datum en tijd

25 juni: 11:00 uur - 12:00 uur

Meld je aan

Deelname aan deze sessie is gratis.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.