Valid Nieuws

25 okt. 2019

Vesteda en Valid verlengen samenwerking met drie jaar

Aan de slag met XLA (eXperience Level Agreement)

Amsterdam 24 oktober 2019 - Vastgoedbelegger Vesteda heeft haar Managed Services overeenkomst met Valid met drie jaar verlengd. Beide partijen kijken tevreden terug op een geslaagd partnership, waarbij met name Valid’s flexibiliteit, expertise en de succesvolle ‘ontzorging’ Vesteda hebben overtuigd.

In de afgelopen drie jaar is het partnership gestaag uitgebreid. Naast de Managed Services voor de gehele Vesteda infrastructuur, inclusief werkplekbeheer en servicedesk voor eindgebruikers, maakt Vesteda inmiddels ook gebruik van de kennis en expertise die Valid heeft op het gebied van Business Intelligence en Software Development. Valid was ook van meerwaarde bij de verhuizing van Vesteda’s IT van Maastricht naar het nieuwe hoofdkantoor naar Amsterdam. Eerder al had Valid IT-medewerkers van Vesteda in dienst genomen.

Partijen hebben ervoor gekozen om gedurende de nieuwe contractperiode actief aan de slag te gaan met het eXperience Level Agreement concept (XLA) van het Amsterdamse Consultancybureau Giarte, om zo de eindgebruikerservaring nog verder te verbeteren.

De XLA legt doelen vast vanuit het perspectief van de eindgebruiker en verbindt deze doelen met de verbetering en levering van IT-producten en -diensten. Het inrichten van een XLA begint bij het beoogde eindresultaat en werkt terug naar afspraken over een relevante manier van werken. SLA’s hebben betrekking op het voldoen aan de gemaakte afspraken, XLA’s zijn erop gericht de verwachtingen van de gebruikers te managen en hun ervaringen te optimaliseren. Je kunt een systeem conform de afspraken van de SLA laten werken, maar als de gemaakte afspraken niet goed blijken te zijn? Of als de functionaliteit van het systeem in de loop van het contract niet meer voldoet aan de wensen van de business? De XLA houdt daar rekening mee en voorziet in een aanpak om hiermee om te gaan.

Eric Hogenboom (Managing Director Valid - rechts op de foto) en Frits Vervoort (CFO van Vesteda) bekrachtigen de hernieuwde samenwerking.

Over Vesteda

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger die zich voornamelijk richt op het middenhuursegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Per 30 juni 2019 had Vesteda in totaal €7,9 miljard belegd in Nederlands residentieel vastgoed. De verhuurportefeuille omvatte circa 28.000 woningen. Deze woningen liggen hoofdzakelijk in economische sterke gebieden en grootstedelijke regio’s.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.