Valid Nieuws

03 dec. 2019

Valid en Workspace 365 gaan partnership aan

Eindhoven, 3 december 2019. Valid en Workspace 365 zijn een partnership aangegaan op het gebiek van de moderne IT werkplek. Valid biedt sinds 2015 haar werkplekconcept aan onder de naam fleXpace® en nu de samenwerking officieel is zal Workspace 365 een standaard onderdeel worden voor het inrichten van de moderne werkplek.

Workspace 365 realiseert voor gebruikers de mogelijkheid om op basis van een vooraf gedefiniëerde werkplek de eigen werkomgeving aan te passen. De integratie met Valid’s fleXpace® werkplekconcept biedt zo een optimale gebruikerservaring zonder de beheersbaarheid uit het oog te verliezen.

Workspace 365 is sinds 2010 gefocust op het ontwikkelen van de 'adaptive workspace' en heeft wereldwijd partners in 16 landen verspreid over vier continenten. Lees hier meer over Workspace 365.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.