Valid Nieuws

03 dec. 2019

Valid en Workspace 365 gaan partnership aan

Eindhoven, 3 december 2019. Valid en Workspace 365 zijn een partnership aangegaan op het gebiek van de moderne IT werkplek. Valid biedt sinds 2015 haar werkplekconcept aan onder de naam fleXpace® en nu de samenwerking officieel is zal Workspace 365 een standaard onderdeel worden voor het inrichten van de moderne werkplek.

Workspace 365 realiseert voor gebruikers de mogelijkheid om op basis van een vooraf gedefiniëerde werkplek de eigen werkomgeving aan te passen. De integratie met Valid’s fleXpace® werkplekconcept biedt zo een optimale gebruikerservaring zonder de beheersbaarheid uit het oog te verliezen.

Workspace 365 is sinds 2010 gefocust op het ontwikkelen van de 'adaptive workspace' en heeft wereldwijd partners in 16 landen verspreid over vier continenten. Lees hier meer over Workspace 365.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.