Valid Nieuws

08 apr. 2022

Succesvolle Power BI Gebruikersdag

Na jaren was het weer zo ver: de Power BI Gebruikersdag. 1 en 2 april konden we eindelijk weer samenkomen in de Jaarbeurs in Utrecht. Als trotse Gold partner van de Power BI Gebruikerdag waren wij met ons team beide dagen aanwezig.

Tijdens deze dagen konden experts niet alleen sessies volgen, maar was er ook weer gelegenheid tot ontmoeting en interactie met Power BI enthousiastelingen. We blikken terug op een zeer geslaagd evenement en we kijken uit naar de volgende editie!

Valid Digital Business organiseert regelmatig kennisevents omtrent Power BI. Houd onze socials en onze website in de gaten voor informatie. Voor meer informatie rondom de mogelijkheden van Power BI voor jouw organisatie kijk op www.valid.nl/digital-business 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.