Valid Nieuws

05 nov. 2021

Sterke score in Computable Career Guide: 8,41

De Computable Career Guide 2021 is weer verschenen. Hierin staat het werkgeversonderzoek van vakblad Computable. In dit onderzoek beoordelen medewerkers hun werkgever op diverse domeinen zoals doorgroeikansen, waardering voor werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden. Valid is gestegen naar plek 28 in de categorie ICT en onze collega’s beoordelen ons met een 8,41. Al twee jaar op rij een verbetering.

Michèl Robberts, HR Manager bij Valid vertelt: “Ik ben wederom trots dat wij deze geweldige cijfers mogen ontvangen. We scoren weer beter op ‘Work-life Balance’ (5e plaats) dat vind ik in deze tijden enorm belangrijk. Daarnaast vind ik het positief om te zien dat we goed scoren op ‘Secundaire arbeidsvoorwaarden’ (plek 7) en ‘Werkzaamheden en verantwoordelijkheden’ (plek 10). De cijfers zijn een mooie beloning op het harde werk dat iedereen levert.”

“Het is geweldig om te zien dat onze organisatie geweldig scoort in onze verschillende dienstverleningen. Zo scoren we een mooie eerste plaats bij Business Intelligence & Data Analytics, de derde plaats bij Consultancy en ook een derde plaats bij Outsourcing.” Zegt Dis Valcq, directeur van Valid. 
“Daarnaast ben ik blij dat we mooie scores halen in de sectoren waar we ons strategisch op focussen. Zo scoren we wederom een eerste plaats in de sectoren Industrie en Vastgoed en bezetten we dit jaar ook de eerste plaats in zakelijke dienstverlening. De derde plaats voor Accountancy en vijfde plaats voor Financiële dienstverlening zijn even goed cijfers om trots op te zijn.” 
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.