Valid Nieuws

12 apr. 2022

Simracen met klanten

We mogen weer! Je leest het overal. Daarom wilde wij graag met relaties samenkomen voor een gezellige, informele middag. E-racen in echte simulatoren bij Adrenaline Experience in Kerkrade. De eerste ronde bestond uit een vrije training, gevolgd door een kwalificatie en een race, net echt en dat op het circuit van Oostenrijk. Een realtime telemetrie systeem zorgde ervoor dat voor elke gereden ronde data ter beschikking kwam waarop we konden sturen. 

Een unieke ervaring en goed dat we dit weer samen kunnen doen. Wij zijn onze relaties ook enorm dankbaar voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Op naar meer (zakelijker) successen. 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.