Valid Nieuws

08 jan. 2021

Digitale ronde tafel: Data, het vaccin voor de Maakindustrie

Toen Corona ontstond heeft dit wereldwijd voor een nog altijd durende schok gezorgd en voor de maakindustrie gold dat alle pijlen gericht waren op continuiteit, kostenbesparingen en behoud van klanttevredenheid. En hoewel deze zaken uitermate belangrijk zijn, is inmiddels ook weer ruimte om de focus te verleggen naar meer flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid en het verhogen van de klanttevredenheid.

Tijdens deze ronde tafel sessie gaan we antwoord geven op deze vragen:

  1. Hoe ga je van eenmalig, "statisch" kosten besparen naar continue en dynamisch kosten besparen?
  2. Hoe ga je sneller en beter anticiperen op risico’s, trends en behoeften, aan de supply chain, productie-, service en onderhoudzijde?  
  3. Hoe kan inzicht met behulp van data jouw omzet verhogen?

Op zoek naar een beter of goedkoper antwoord op één of meer van deze vragen? Neem plaats aan onze digitale ronde tafel en ga het gesprek aan met jouw branchegenoten.

Het potentieel van smart data gebruik is enorm! Maar dan wel met de juiste combinatie, realtime beschikbaar en dynamisch en mobiel te ontsluiten. Dat is een vak op zich. Ons vak. Wij nemen je graag mee in de trends van data-innovatie als effectief corona-medicijn en tegelijk als vitamine-boost voor een gezonde toekomst.

Een ronde tafel gesprek, om jouw wereld en die van ons te verbinden

Leer en discussieer met je vakgenoten. Deze ronde tafel discussie biedt de perfecte gelegenheid om met peers uit de industrie sector in gesprek te gaan en je te laten inspireren over de mogelijkheden rondom data-innovatie. Maak een vliegende start van 2021 en neem deel aan de discussie.

Inschrijving is gesloten

Datum, locatie en agenda

3 februari 2021

Deze ronde tafel sessie vindt digitaal plaats. 

15:00 uur - Opening ronde tafel discussie - Frank Maes, directeur Valid Digital Business  

15:10 uur - PwCDigitale trends en de uitdagingen rondom IT & data in de maakindustrie Michael Franzen & Nic Roest, Senior managers bij PwC

15:40 uur - Microsoft: Digitalisering & de Maakindustrie, Rudy Doornewaard, Azure IoT & Mixed reality expert bij Microsoft 

16:00 uur - Ronde tafel discussie, onder leiding van Dennis van Ravenswaaij, founder bij Norgey 

17:00 uur - Wrap-up  

Deze ronde tafel sessie biedt de perfecte gelegenheid om met peers uit de industriesector in gesprek te gaan en je te laten inspireren over de mogelijkheden rondom data-innovatie. Maak een vliegende start van 2021 en neem deel aan het gesprek.

Alle beschikbare plekken zijn vergeven. Blijf ons volgen om bij ons volgende event aanwezig te kunnen zijn!

Over de sprekers

Michael Franzen & Nic Roest zijn beide Senior Manager bij PwC en hebben zich de afgelopen jaren toegelegd op het vakgebied van data. Als geen ander weten zij de digitale trends in de Nederlandse maakindustrie te definiëren en te duiden. 

Rudy Doornewaard is met ruim 15 jaar Microsoft-ervaring toegewijd aan de digitalisering van Nederland. Zijn kennis en ervaring op het gebied van Data & Artificial Intelligence zet hij namens Microsoft al jaren in om een waardevolle connectie te maken tussen IT en business. 

 

*Maakt jouw bedrijf deel uit van de Nederlandse industrie-sector? Dan is deelname aan deze digitale ronde tafel sessie gratis. Inschrijving voor dit event is gesloten.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.