Valid Nieuws

17 mrt. 2021

Power BI Dashboard Dash - Gratis online workshop

In slechts twee uur creëer jij je eigen Power BI Dashboard.

Microsoft’s Power BI wordt steeds vaker genoemd als dé tool om je data op een zo krachtig mogelijke wijze te presenteren. Maar waar begin je? Hoe ontsluit je een databron en hoe transformeer je grafieken naar een fatsoenlijk, actie-gericht, dashboard?

Tijdens de Power BI Dashboard Dash nemen Power BI Experts Joost Wijdeven en Mirza Avdic je mee in het creëren van een dashboard. Na een korte intro van alle basisfunctionaliteiten ga je, onder begeleiding, zelf aan de slag en heb je aan het eind van de sessie gegarandeerd je (eerste?) Power BI dashboard zélf gemaakt.

Deze online sessie is kosteloos te volgen. Joost en Mirza verzorgen een presentatie waarin je stap voor stap zelf een dashboard gaat ontwikkelen. Omdat je zelf aan de knoppen zit is het dus wel van belang dat je Power BI hebt geïnstalleerd op je computer.

Nog geen beschikking over Power BI? Geen zorgen, Power BI is gratis te downloaden via deze officiële Microsoft webpagina: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/downloads/. Ook na de sessie kun je dus gebruik blijven maken van Power BI.  

Klik hier voor meer info en direct inschrijven >>

Wanneer?

08 april, om 09:30 uur.

Waar?

Jouw werkplek. En Microsoft Teams.

We ontmoeten je graag digitaal op 08 april! 

Klik hier om in te schrijven >>

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.