Valid Nieuws

11 jun. 2020

Power BI workshop: Dashboard in a day

In slechts één dag creëer jij zelf Power BI Dashboards.

Microsoft’s Power BI wordt steeds vaker genoemd als dé tool om je data op een zo krachtig mogelijke wijze te presenteren. Maar waar begin je? Hoe ontsluit je een databron en hoe transformeer je grafieken naar een fatsoenlijk, actie-gericht, dashboard?

Tijdens de Power BI Dashboard in a day sessie nemen Power BI Experts Joost Wijdeven en Tim Gitsels je mee in het creëren van een dashboard. Na een intro van alle basisfunctionaliteiten ga je, onder begeleiding, zelf aan de slag en heb je aan het eind van de dag kennis gemaakt met alle stappen die nodig zijn om een Power BI dashboard te ontwikkelen en te delen met stakeholders. 

Deze online sessie is kosteloos te volgen. Joost en Tim verzorgen een presentatie waarin je stap voor stap zelf een dashboard gaat ontwikkelen. Omdat je zelf aan de knoppen zit is het dus wel van belang dat je Power BI hebt geïnstalleerd op je computer.

Nog geen beschikking over Power BI? Geen zorgen, Power BI is gratis te downloaden via deze officiële Microsoft webpagina: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/downloads/. Ook na de sessie kun je dus gebruik blijven maken van Power BI.  

Klik hier voor meer info en direct inschrijven >>

Wanneer?

30 juni, van 09:00 tot 16:00 uur.

Waar?

Jouw thuiswerkplek. En Microsoft Teams.

We ontmoeten je graag digitaal op 30 juni! 

Klik hier om in te schrijven >>

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.