Valid Nieuws

06 jun. 2023

Valid behaalt met status als Microsoft Solutions Partner Security vijfde partner designation

We zijn trots om aan te kondigen dat we als een van de eerste Nederlandse IT dienstverleners maar liefst vijf partner designations van Microsoft mogen voeren. Sinds de lancering van de Solution Partner Designations in oktober 2022 voerden we al vier designations; Azure Infrastructure, Modern Work, Data & AI en Digital & App innovation. Door een sterke performance van onze achterban, een niet aflatende inzet om te ontwikkelen gecombineerd met een enorme drive om iedere dag onze klanten voorop te laten lopen, voegen we daar nu Security aan toe.  

Daarmee zetten we onze ambitie om nog verder te groeien als kennishouder op de diverse Microsoft competenties luister bij. Security is in toenemende mate een belangrijk onderdeel van ons portfolio. We investeren in kennis en expertise en zetten dat om in oplossingen voor onze klanten. Deze vijfde Microsoft Solution Partner Designation is daar een krachtige bevestiging van. 

Uiteraard gaan we door. We blijven investeren in onze mensen en onze kennis en kunde op het gebied van Microsoft technologie zodat we iedere dag onze belofte waar kunnen blijven maken: onze klanten voorop laten lopen. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.