Valid Nieuws

13 sep. 2022

IT Xperience Monitor 2022: Valid scoort weer hoog!

Valid heeft bovengemiddeld goede scores behaald in de IT Xperience Monitor (ITX Monitor). Dit is een belangrijke jaarlijkse meting van hoe tevreden klanten zijn over hun IT-dienstverlener, uitgevoerd door Giarte, expert op gebied van Xperience Level Agreements (XLA). Valid is trots op deze rapportcijfers, die niet de kwaliteit van de dienstverlening onderstrepen, maar ook het vertrouwen dat klanten hebben in Valid als IT-partner.

Valid scoort over de gehele linie boven het marktgemiddelde. Zo is er een hoge waardering voor het helpen van klanten in het bereiken van hun doelen (business growth). Ook op het vlak van vertrouwen wordt met een 8,6 fors hoger gescoord dan het marktgemiddelde. De cijfers geven aan dat Valid zijn beloftes waarmaakt, en als een geschikte IT-partner wordt gezien om een langdurige relatie mee op te bouwen.

Valid resultaten Giarte ITX Monitor 2022-1

De goede scores vertalen zich ook in commerciële kansen. Klanten geven aan dat ze niet alleen hun contracten graag verlengen (reletting), maar dat ze tevens bereid zijn om de share of wallet verder uit te breiden en meer dienstverlening van Valid af te nemen.  

Patrick Nijssen, Sales Manager Valid Managed Services, is enthousiast over de ITX-resultaten: “De goede scores van verleden jaar hebben we nogmaals kunnen verbeteren. Het geeft ook aan dat we een goede balans hebben gevonden tussen enerzijds de onboarding van nieuwe klanten en anderzijds het groeien zonder dat bestaande klanten daar last van hebben. De hoge scores op aspecten als vertrouwen en business growth, zijn eigenlijk het mooiste compliment dat onze klanten ons kunnen geven. Het geeft eens te meer aan dat onze aanpak goed werkt, doordat we hoogwaardige IT-dienstverlening combineren met een klantgerichte, persoonlijk aanpak.”

Valid resultaten Giarte ITX Monitor 2022-2

 

Over Valid

Sinds 1999 werkt Valid samen met organisaties op een innovatieve en persoonlijke manier aan het verbeteren en optimaliseren van IT en het innoveren van de business. Dat realiseren we onder meer door het aanbieden van Managed Services. We doen er alles aan om organisaties te helpen om ambitieuze doelstellingen te realiseren. Dat doen we uiteraard vanuit de expertise die wij onze klanten bieden. Wij zorgen er bovendien voor dat wij rekening houden met de wereld waarin we leven, zodat we ons steentje kunnen bijdragen.

Voor meer informatie over de Giarte ITX Monitor, raadpleeg hun website: itx.giarte.com

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact op Olivier Giraud: bel 088 900 9500 of stuur een e-mail naar info@valid.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.