Valid Nieuws

17 sep. 2018

Valid blij met het continueren van ISO9001:2015 certificering

Onlangs heeft Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) weer een surveillance audit uitgevoerd bij ons in het kader van ISO9001, de wereldwijde kwaliteitsstandaard. Deze audit is wederom succesvol verlopen. ISO9001 helpt Valid om scherp te blijven op de kwaliteit van haar dienstverlening en deze continu te verbeteren. Stay Ahead is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wij zijn steeds bezig met wat beter kan in de dienstverlening om onze klanten voorop te laten lopen. Het is een continu proces om veranderingen en innovaties te realiseren. Tijdens de audit wordt dit proces beoordeeld. Betrokkenheid van het management is een belangrijk aandachtspunt van deze certificering.  

Valid duidt haar mentaliteit door drie kenmerken: “Wij regelen het”, “Altijd blijven verbeteren” en “Het verschil maken met innovatie”.  ISO9001 helpt ons om hieraan te blijven werken.  
 
We zijn dan ook trots op het goede resultaat van de audit. De volgende ISO9001 audit staat gepland voor maart 2019. Valid kijkt hier met vertrouwen naar uit.  
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.