Valid Nieuws

07 jun. 2019

Valid blijft hoogwaardig beveiligde diensten leveren met ISO 27001.

Valid heeft haar ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging weten te verlengen. De audit van Lloyds Register die onlangs heeft plaatsgevonden is met succes doorstaan.  

De certificering heeft betrekking op de managed services organisatie van Valid, van waaruit ICT Outsourcing- en Cloud-diensten geleverd worden. Dit bedrijfsonderdeel beheert een deel of de gehele IT-infrastructuur van tientallen verschillende organisaties. Informatiebeveiliging is dan uiteraard geen lichtzinnige aangelegenheid. De continuering van deze certificering is dan ook een bevestiging dat Valid veel aandacht besteedt aan het in control blijven van de veiligheid van de infrastructuren van haar klanten. 

“De continuering van de ISO 27001 certificering toont aan dat we onze securityprocessen goed op orde hebben en bevestigt onze scherpe focus op veiligheid. Dit komt de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede en zorgt voor vertrouwen van onze klanten. Het toont aan dat we informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan en er alles aan doen om de veiligheid van de omgevingen van onze klanten te bewaken.” Aldus Tom Staal, Corporate Information Security Officer bij Valid. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.