Valid Nieuws

16 aug. 2018

Valid Ironman aftermovie

Daar is hij dan: de enige echte Valid Ironman aftermovie!

Zondag 5 augustus 2018 was het zover; de Ironman Challenge in Maastricht. Een geweldig evenement waar topsport centraal staat, ook voor vijf Valid collega's. De Ironman kent drie onderdelen met zware, lange afstanden. Zo wordt er 3,8 km gezwommen, 180 km gefietst en 42 km hardgelopen. Onze toppers hebben gestreden tot het eind en hierdoor geweldige tijden neergezet.

De sponsoractie die we op touw hebben gezet stond in het teken van het Ronald McDonald huis Maastricht. Zo zwommen, fietsten en renden ze samen 48 nachten verblijf in het huis bij elkaar! 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.