Valid Nieuws

16 aug. 2018

Valid Ironman aftermovie

Daar is hij dan: de enige echte Valid Ironman aftermovie!

Zondag 5 augustus 2018 was het zover; de Ironman Challenge in Maastricht. Een geweldig evenement waar topsport centraal staat, ook voor vijf Valid collega's. De Ironman kent drie onderdelen met zware, lange afstanden. Zo wordt er 3,8 km gezwommen, 180 km gefietst en 42 km hardgelopen. Onze toppers hebben gestreden tot het eind en hierdoor geweldige tijden neergezet.

De sponsoractie die we op touw hebben gezet stond in het teken van het Ronald McDonald huis Maastricht. Zo zwommen, fietsten en renden ze samen 48 nachten verblijf in het huis bij elkaar! 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.