Valid Nieuws

05 jul. 2019

IoT-platform in de Azure Cloud levert nominatie Computable Awards op

Deze week is bekend gemaakt dat Valid is genomineerd voor “Partnerproject van het jaar” tijdens de Computable Awards op 29 oktober aanstaande. De samenwerking met Koninklijke Boon Edam, uitgebreid beschreven in deze case story, heeft de hoofdjury van de Computable Awards doen besluiten Valid te nomineren in deze prestigeuze categorie.

Stem op Valid

De samenwerking tussen de experts in fysieke toegang en Valid richt zich rondom een Internet of Things platform dat is ontwikkeld in Microsoft’s Azure Cloud. Het stelt Boon Edam onder andere in staat diepgaand te analyseren hoe hun producten gebruikt worden. Het is daarmee tijd- en kostenbesparend. In de toekomst zal het platform voorspellend onderhoud mogelijk maken. Zo lopen ze voorop in hun markt.

Alleen al de nominatie is uiteraard een kroon op het werk van alle betrokken Valid-collega’s. Ons motto is Stay Ahead, we laten onze klanten vooroplopen. En om dat te kunnen doen, moeten onze collega’s ook vooroplopen. Dat betekent bijvoorbeeld geen schroom te hebben als het gaat om het inzetten van vooruitstrevende technologie, iets waar dit project een waar toonbeeld van is.

Hopelijk kunnen we op je stem rekenen zodat we 29 oktober met de prijs aan de haal gaan!

Breng hier je stem uit

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.