Valid Nieuws

09 apr. 2019

Innovatie | De geheimen van een succesvolle IoT implementatie

Internet of Things raakt ons allemaal. Elk bedrijf in iedere branche en alle personen. De voorspelling is dat in 2020 meer dan 30 miljard apparaten (de ‘Things’) zijn aangesloten op het internet. Dat biedt volop kansen voor bedrijven en gaat bedrijven verder transformeren. Vroeg of laat krijgt elke organisatie te maken met een IoT implementatie, vandaag de dag weten veel bedrijven echter nog niet wat ze met IoT aan moeten.

Hoe kom je tot een succesvolle IoT strategie? Wat komt allemaal kijken bij een IoT implementatie? Is mijn organisatie voorbereid op IoT? Welke valkuilen zijn er? Allemaal relevante vragen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op aspecten die van belang zijn bij een IoT implementatie, en voor welke uitdagingen bedrijven staan die met IoT aan de slag gaan. Tevens kijken we naar de relatie tussen IoT en artifical intelligence. Een interactieve bijeenkomst waar ruimte is voor discussie en het delen van ervaringen.


Over de sprekers

Johan van Rooij is Senior Data Scientist bij Valid en Assistant Professor aan de Universiteit Utrecht. Als expert op het gebied van algoritmiek en machine learning heeft Johan veel ervaring met het optimaliseren van logistiek en productie processen.
Sam Straube is Data Architect bij Valid en verantwoordelijk voor de technische architectuur van zowel BI, IoT en Modernisering van applicaties. Sam heeft een achtergrond in technical consultancy en pre-sales.
 

Over de organisatie:
Dit evenement wordt door Flevum georganiseerd. Zie hier meer informatie over Flevum. 

Wanneer?

07/05/2019 van 16:00 tot 18:30

Waar?

Landgoed Huize Bergen, Vught

Meld je aan

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.