Valid Nieuws

20 mrt. 2019

Valid is trotse hoofdsponsor

Zaterdag 6 april organiseert de Harmonie St. Cecilia 1866 het themaconcert 'Flight SC1866, Radar On'. Er komen diverse artiesten die voor een sportieve en muzikale verrassing gaan zorgen. Zoals de Harmonie omschrijft: "Stap in bij vlucht SC1866. Bestemming onbekend, maar plezier gegarandeerd! Sit back & relax, terwijl je geniet van een hapje en een drankje". Het harmonieorkest, drumband en majorettes gaan samen met het publiek een muzikale wereldreis maken! Meer informatie over het concert vind je hier.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.